Sexs kijken meedoen gangbang

sexs kijken meedoen gangbang

Het gedeelte achterin waar wij zitten is vrijwel verlaten en niemand let op ons. Ineens laat Saskia zich van haar barkruk afglijden en knielt voor Hans. Ze trekt de rand van zijn slip naar beneden en kijkt hem geil aan. Zijn ogen glimmen als Saskia zijn harde lul in haar mond neemt en hem langzaam begint te pijpen.

Sorry Hans, later misschien nog? Ik neem aan dat je dat niet erg vindt? Rond een massagetafel zien we twee dames omgeven door een fors aantal mannen die het zicht belemmeren. Toch zien we dat beide dames heftig verwend worden. Eentje ligt er op haar rug met haar benen over de rand.

Ze wordt hard geneukt door een man. De andere vrouw staat naast de tafel en wordt vanachter geneukt, terwijl ze de lul van een ander in haar mond heeft en er lustig op lost pijpt. Met haar linkerhand zit ze aan de kut van de liggende vrouw waar dus een lul in en uit gaat. De liggende vrouw heeft een lul in haar ene hand en pijpt een ander. Een ongehoord geil tafereel dat ook Saskia niet onberoerd laat.

Ik voel haar hand naar mijn kruis gaan en ze omvat mijn lul die inmiddels ook behoorlijk hard is geworden. De man die de liggende vrouw neukt wordt afgewisseld door een ander en ze kreunt van geilheid. De man die ze pijpt begint heftig te kreunen en staat op het punt van klaarkomen. De vrouw moedigt hem aan en als het zover is spuit hij alles zo haar mond in. Ze likt het gulzig op en roept heftig hijgend ‘Lekker, wie volgt? Even later spuit hij twee ferme stralen in haar gezicht en mond.

Een derde man spuit zijn lading over haar borsten. Ze glimt van het sperma. De vrouw die staat heeft inmiddels ook een lading zaad gekregen en met haar glimmende gezicht kust ze nu de liggende vrouw.

Twee mannen die haar dat zien doen komen nu naast haar staan en beginnen haar borsten te betasten. Een derde man is zelfs zo brutaal dat hij meteen met zijn hand onder haar jurkje verdwijnt en zijn vingers in haar kut stopt. De mannen blijven gelukkig achter. Haar man, vermoeden we, zit achter haar en houdt alles nauwlettend in de gaten. Terwijl Saskia op de hoek plaatsneemt zie ik al twee mannen op ons af komen.

Ze kijken naar mij en als ik knik begint de eerste aan Saskia’s borsten te voelen om ze er even later uit te halen.

De tweede man haalt zijn lul uit zijn broek en beweegt langzaam zijn hand op en neer. De eerste man is inmiddels op zijn knieën gaan zitten en bestudeert Saskia’s kutje van dichtbij. Ze gaat wat verzitten zodat hij er beter bij kan. Zonder de minste moeite schuift hij zo drie vingers naar binnen en begint haar te vingeren. Vanuit mijn positie heb ik een aardig overzicht en mijn eigen lul is keihard van de actie die zich rondom ons afspeelt.

Saskia heeft inmiddels nog een lul gevonden en trekt hem langzaam af. De eerste man zie ik een condoom omdoen en alsof ze het voelt glijdt Saskia langzaam onderuit om hem de ruimte te geven haar te neuken. De staande mannen schuiven ook wat op en de actie gaat onverminderd verder. Achter de drie mannen die bezig zijn staan er inmiddels nog een stuk of zes aan hun lul te sjorren.

Twee daarvan zie ik een condoom omdoen in de hoop dat ze dadelijk ook kunnen neuken. Aan het gezicht van de man die ze pijpt zie ik dat hij op het punt staat om klaar te komen. De man verkrampt en spuit zijn lading zaad zo in haar mond. Ik had niet gedacht dat ze hiervoor in was, maar vind het prachtig om te zien.

Ze laat het er verleidelijk uitlopen en gaat meteen verder met de volgende lul. De man die haar neukte is inmiddels in haar klaargekomen en wordt afgewisseld door de volgende.

De meeste mannen hebben nu de opperste staat van geilheid bereikt en staan vrijwel allemaal klaar om te spuiten. De een na de ander spuit zijn sperma over Saskia heen, sommigen over haar borsten en buik en een enkeling over haar gezicht en in haar mond. Wow, zeker tien man zijn klaargekomen op en in mijn vrouw, niet te geloven zo geil als dat voelt. Ze kijkt me eerst verlekkerd aan en daarna wat beteuterd als ik zeg ‘Als je het niet erg vindt zoen ik je nu even niet.

Pas nu dringt volledig tot haar door wat er gebeurt is. Een aantal mannen kijkt Saskia verlekkerd aan terwijl we naar achteren lopen. Als we bijna bij de douches zijn komen we Karin tegen. Ze lacht en zegt ‘Zo, je hebt de smaak te pakken zie ik. Onder de douche help ik Saskia met schoonmaken en terwijl ik dat doe blijft mijn lul keihard.

Ik duw Saskia zachtjes tegen de muur en onder het stromende water duw ik mijn lul bij haar naar binnen. Ze kreunt en kijkt verleidelijk om zich heen waar een paar andere mannen ook staan te douchen.

Eenmaal bij de bar aangekomen besluiten we naast een ander stel te gaan zitten en bestellen een wijn en een cola light. De man stelt zich voor als Henk en de vrouw als Paulien. Wij stellen ons ook voor en Paulien vervolgt met ‘Ik zag je net bezig, zag er erg geil uit. Ik was er namelijk van overtuigd dat dit niets voor mij was. We vinden het beiden ontzettend geil om te doen en genieten nog weken na.

In no-time gaan beide vrouwen heftig in elkaar op. Paulien heeft een hand op Saskia’s linkerborst en Saskia zit al met twee vingers in de kut van Paulien. Bij de dansvloer aangekomen gaat Paulien op de tafel liggen en Saskia begint haar te beffen. Met lange halen gaat haar tong door de gleuf van Paulien heen en weer en af en toe zelfs naar binnen. Paulien heeft inmiddels Saskia’s kutje met haar vingers gevonden en gaat er recht in op en neer.

Inmiddels is het spektakel niet ongemerkt gebleven en staan er ongeveer tien mannen om de dames heen. Henk doet een condoom om zijn lul en gaat achter Saskia staan. In een vloeiende beweging duwt hij zijn lul bij haar naar binnen. Saskia geniet met volle teugen en bewerkt de kut van Paulien inmiddels met haar vingers omdat ook daar inmiddels een lul in zit.

Ze buigt zich over Paulien heen en grijpt de eerste de beste pik die ze tegenkomt en roept naar de man ‘Kom, spuit mijn mond vol. Zelf wil ik niet echt meedoen omdat ik dan niet goed in de gaten kan houden wie er allemaal met Saskia bezig is, maar goed, ik kom straks wel aan de beurt denk ik. Paulien pijpt ondertussen twee man tegelijk naar een hoogtepunt en beide komen bijna tegelijk klaar in haar gezicht.

Haar mond en kin zitten onder de slierten zaad en de volgende mannen dienen zich aan. De man die Saskia aan het pijpen is komt ook en roept ‘Hier slet, slikken! Ik hoor Henk zwaar kreunen en zie dat hij zijn lading in Saskia’s kutje spuit.

Als hij zijn lul eruit haalt wordt zijn plaats onmiddellijk in beslag genomen door een ander, maar Saskia geeft aan ook te willen liggen. Ze gaat naast Paulien liggen die haar nu vol op de mond kust en het sperma van haar gezicht likt. Ik positioneer me naast Saskia’s kut en begeleid de ene na de andere man naar binnen terwijl ze zelf de een na de ander klaarpijpt. Henk doet hetzelfde bij Paulien. Sommige mannen komen klaar in de kutjes maar andere halen hun lul eruit en spuiten hun zaad over buik en tieten.

Het meest fantastisch vind ik de mannen die gepijpt worden. Er is niets zo mooi als je eigen vrouw zien genieten en de ene na de andere lading sperma te verwerken krijgt. Saskia’s hele gezicht zit onder het zaad en zo ook haar tieten en buik, en nog heeft ze niet genoeg.

Ze stapt van de tafel af en gaat op haar hurken zitten. Paulien volgt haar en hurkt naast haar. Henk roept naar de aanwezige mannen: Als ze op het punt staan klaar te komen stappen ze naar voren en spuiten hun lul leeg op Paulien of Saskia. Nadat er toch minstens zo’n twintig man hun zaad in Saskia’s mond of gezicht hebben geloosd staat ze op en kijkt me aan. Ik vond het geweldig en jij volgens mij ook. Als we naar de douches lopen komen we Monique tegen die met pretoogjes aan Saskia vraagt: Als Saskia weer helemaal schoon is gaan we naar de bar en zien dat het inmiddels twee uur is geworden.

De tijd is werkelijk omgevlogen. De meeste mannen lijken inmiddels ook verdwenen te zijn want er is niet veel volk meer. Even later komt Monique naar ons toe en vraagt Saskia naar haar ervaringen.

Saskia vertelt dat ze het ontzettend leuk heeft gehad maar vooral niet teveel moet nadenken over wat ze nou eigenlijk gedaan heeft. Monique geeft aan dat ze gewoon moet genieten van het moment en zich vooral niet druk moet maken over wat anderen hier wel niet van zouden vinden. Die anderen zijn er ten slotte toch niet bij. Ineens vraagt ze aan mij of ik wel aan mijn trekken ben gekomen. Veel te druk bezig om Saskia in de gaten te houden.

Ze trekt mijn slip omlaag en begint me te pijpen. Ik ben Roxy en ik ben op zoek naar gelijk  gestemde meiden die net als ik geil genoeg zijn om mee te doen aan gang bang's. Je kan er ook leuk mee verdienen en als je dit werk vergelijk met andere erotisch werk, waar je altijd moet wachten op klanten dan is dit werk meer relaxter en het verdien beter.

Hoe ben ik begonnen , makkelijk en vriendin stelde het voor , ik had hier geen behoefte aan maar door schulden , heb ik het een keer gaan kijken in en parenclub maar dit vondt iet te hoog gegrepen voor me,. In en prive sfeer vondt het wel leuker en intiemer, zoder dat je gelijk met veel mensen half naakt rond loop en je ken ze niet.

Je leert de knop om te zetten, zolang maar de sfeer goed is dan gaat het van zelf. Je hoef geen ervaring te hebben  want na 1 keer kijken en 2 keer meedoen gaat het van zelf. We oefenen ook in parenclubs, of swingers avonden. Wat ik zoek zijn leuke meiden vanaf 18 jaar, je bent of hetro of bi of lesbisch en je hebt geen probleem om met heren of stellen seks mee te hebben, je bent wel hygiënisch en frisse jonge vrouw , studente, of leuke jonge stel of singel , jonge moeder , bijstand moeders, iedere vrouw die net als wij schulden hebben, en hier er van af willen.

Hoe werkt het  , je stuur en berichtje naar mij of ons toe, we whatsappen terug of je bent ons of mailt ons net waar jij zin in hebt.

Je stuurt ons per whatsapp jou foto's hoe je er uit ziet , je verteld erbij of je nieuw  bent of niet of je als werkt in de sex branche , op welke dagen je kan en per wanneer wil je mee kijken. We hebben niet elke week en gang bang maar er worden werkelijks mini gang bang gehouden , van mannen, groepje mannen, of studenten of swingers, stellen.

De duur van en gang bang  varieert van 1 uur , 1,5 uur, 2 , uur tot en helen nacht. Een sessie duurt bemiddelt 2 uur  en je werkt met 5 tot 8 mannen per keer, zodat het voor jou eenniet al te beladen geheel word en jij ook zeker lekker klaar kan komen maar daar gaan we wel van uit. Een 2e en 3e sessie op de dag is bespreekbaar. Het moet wel een gezellige sfeer zijn en de mannen en jijzelf moeten er echt van genieten. Mannen die dit lezen en interesse hebben in deze gang bang mogen ook alvast een reactie geven ik mail je zodra er een leuke meid beschikbaar is.

Voor studenten , heren en dames, kunnen tegen speciale prijzen ons boeken, vraag naar de mogelijkheden, ook voor studente verenigingen. Heb je weinig of géén ervaring of bepaalde dingen dan kan je indien je dat graag wil hierin opgeleid worden discreet en op een rustig tempo. Alles aanwezig inclusief goede uitleg en werking van klysma dan ben je goed voorbereid zodra de gang bang gepland staat.

Diverse gang bang stylen!

. 12 dec Monique heeft op 15 januari weer een Dutch gangbang-avond op het . Neen, geef mij naar MaxFollies: een parenclub waar iedereen weet waar het om gaat: sex. Niet om in zijn ogen te kijken, maar om er mee te neuken. Tegenwoordig zijn er ook “gewone”mensen die aan gangbangs alolaco.info de homeo-wereld gangbang - how to have sex with multiple guys. Info. Shopping. Don en Ad | Twee vriendinnen één gangbang - Twee vriendinnen komen naar Don en Ad want het sletje met het rode haar wil meedoen met een gangbang Haar vriendin wil alleen maar kijken maar ook zij kan zich niet bedwingen en zuigt aan alle lullen die haar vriendin Sex[P] - Sex Parkeerplaatsen in Nederland. Sexs kijken meedoen gangbang Ik positioneer me naast Saskia’s kut en begeleid de ene na de andere man naar binnen terwijl ze zelf de een na de ander klaarpijpt. Geile milf wordt door een groep zwarte mannen dubbel gepenetreerd. Hoe werkt het  , je stuur en berichtje naar mij of ons toe, we whatsappen terug of je bent ons of mailt ons net waar jij zin in hebt. De andere vrouw staat naast de tafel en wordt vanachter geneukt, terwijl ze de lul van een ander in haar mond heeft en er lustig op lost pijpt. Veel te druk bezig om Saskia in de gaten te houden. Je gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer, hierdoor kun je de video's niet vooruitspoelen. Op de bewuste de mooiste kutjes escort transexueel rijden we opgewekt naar Monique’s club toe.

ENORME NATTE KUT DIKKE VROUWENSEX

Sexs kijken meedoen gangbang