Vrouw neukt man met voorbinddildo klein kutje grote lul

vrouw neukt man met voorbinddildo klein kutje grote lul

Daarna ging ik fietsen naar school. Het weer was vochtig en je raadt het al, het begon te druppelen over mijn gezicht…. Dus een rode kleur op mijn gezicht. Kort voor de les probeerde ik dat weg te halen met een tissue, maar dat werkte niet zo, mijn haar was nat!

En toen kwam de volgende grap: Hey, je haar is ongesteld! Het is trouwens nu ook hip om iets van Hello Kitty te hebben ofzo. Hartstikke cute en hip. Je hebt ook leuke sieraden ervan. Ik had een broek met daarop figuren van Walt Disney erop zoals Mickey Mouse genaaid.

Ik vond het een leuke broek, maar dat vonden mijn klasgenoten niet. Het was hartstikke kinderachtig! Terwijl je nu ook genoeg van dat soort dingen kan kopen, maar dat is juist heel leuk, hip en cute. Derde en vierde jaar was trouwens prima te doen, erg leuk! Kan me daarvan weinig herinneren dat vervelend was! Ceren - 31 mei. Ik kon mijn evenwicht niet meer bewaren en ben toen met fiets en al op een heel ielig jongetje gevallen sorry bastiaan: De tweede keer ben ik samen met een vriendin gevallen omdat onze sturen in elkaar klemden tijdens het fietsen.

De derde keer viel ik tijdens het nemen van een bocht op de stoeprand! We waren na schooltijd naar het centrum geweest met een hele groep meiden we terroriseerden de hele school Daarna wilden we weer naar school toe fietsen om vanuit daar naar huis te gaan.

Ik zat achterop bij een meisje en de anderen fietsen naast en achter ons. Toen verloor m'n vriendin haar evenwicht en vielen we tegen een auto aan. Zij bleef staan en ik gleed met mijn bovenlichaam langs de auto de naar beneden op de grond. Mijn voeten zaten nog achterop de fiets. Net toen ik wilde opstaan viel een andere vriendin uit het niets, er was geen bult te vinden op de weg maar ze kreeg het voor elkaar om te vallen uit het niets. Ik heb toen midden op de straat in mijn broek geplast van het lachen.

En het was niet een beetje, nee mijn hele broek was zeiknat! Ik kon niet meer stoppen. Achter ons waren inmiddels een stuk of 6 auto's aan het toeteren. En ja toen moest ik dus opstaan he! Jaja dit waren mijn 2 grootste blunders.

Linda - 31 mei. Haha geweldig om te horen ; Ik heb zelf ook heel wat genante dingen meegemaakt. Maar toen het groepje waarmee ik liep het nog tegen de gymdocent moest vertellen had ik echt een rode kop haha. Ik heb ook heel vaak in de eerste melk geproest van het lachen en ik ben ook heel vaak in pepermunt gestikt xD Etcetera etcetera. Ik zit nu in 4havo en heb nog steeds van die afschuwelijke blunders xD.

Oja, ik heb ook altijd blunders met gym, en dan met name de trampoline! En dat in 1 les…. Angel - 31 mei. Ik was altijd súper stil en op de achtergrond omdat ik gepest werd. Ik deed altijd heel beheersd en droeg altijd onopvallende kleren en geen hakken, plateauzolen en zo.

De enige blunders die ik kan bedenken was tijdens gym toen ik per ongeluk van de trampoline afstuiterde boven op het vriendje van het populairste meisje van de klas. Ik vond dat écht heel erg. En ik bracht de pauzes tijdens de wc door en een keer poepte een meisje naast mij en toen de pauze was afgelopen liep ik naar buiten in de stank en dachten zij dat ik had gepoept, haha!

Nadine - 31 mei. In de heg, wel een super lief cadeautje. NellemiekeD - 31 mei. De eerste dag van de 1e klas moesten we ons allemaal, een voor een, op het podium, voorstellen. En iedereen voor mij sprong heel makkelijk dat podium op, dus ik denk; dat kan ik ook! Rox - 31 mei. Ik zat in de eerste en ik moes naar de WC. De boordjes waarop stond welke WC voor de jongens en meisjes waren, waren weg. Die jongens waren ook nog super knap, gelukkig hadden ze me niet gezien anders was ik uitgelachen.

Marloes - 31 mei. Super leuk om te zien, k heb er al veeeel gemaakt maar goed hier is er eentje; Ik zat in de 1e klas en droeg in het begin meestal alleen wat mascara you know, een beetje tegen het einde van het jaar had ik me een keer is goed opgemaakt en ging dus ook zo naar school, dat was geen succes blijkbaar.

Ik kwam opschool en direct van die bitches kwamen naar me toe; Waarom heb je zoveel makeup op? Echt de hele dag door. Rebecca - 31 mei. Ik zit nu in de derde. In de eerste had ik echt een heel gênant moment. Iedereen uit de eerste zat altijd bij de ingang.

Ik zat daar dus ook. Wij zaten op de grond. Ik zei toen tegen mijn vriendin. Ik ga even naar de wc. Ik liep dus die richting op en in een keer lag ik op de grond. Bleek dat ik over een tas struikelde en ik was ook nog ongesteld dus mijn maandverband viel uit mijn tas. Bijna alle eerste jaars hadden dat dus gezien. Ik kreeg toen een knalrood hoofd en ben heel snel naar de wc gelopen met mijn maandverband. Als ik eraan denk is het nog steeds erg genant. Kim van Bergen - 31 mei.

Ik zit op dit moment in de tweede van het vmbo. Op de basisschool werd ik ook altijd al gepest, dat ik dik was en lelijk was enzo. Toen ik naar de middelbare school ging hoopte ik op een nieuwe start. Ze noemden me dik, en dat ik niks kon. En daarmee bedoelde ze eigenlijk dat ik niks kan met de gymles. Altijd deed ik wel iets verkeerd of iets -in hun ogen- grappigs. Als ik een bal niet kon vangen bijvoorbeeld en ik zat bij hun in het team waren ze de hele tijd aan het klagen. En als ik een iets goed deed, gaan ze heel sarcastisch en flauw doen, bijvoorbeeld: Ik weet dat ik misschien niet de beste ben met gym, maar als ik over kan naar het derde leerjaar, hoop ik niet bij hun in de klas te zitten.

Ik ben al heel vaak naar de leraren gegaan, en ook naar mijn mentor. Mijn mentor is een bakkie poep, die doet helemaal niks! Als er een brief met nieuw over bijvoorbeeld de skikamp uitgedeeld moest worden in de tweede ga je op skikamp, in de eerste een dagje efteling, in de derde zeilkamp en in de vierde 2 daagjes weg in noord holland dan vergat hij die altijd of was hij ze kwijt.

Maar hij doet dus helemaal niks tegen pesten. Ik hoop een keer dat het pesten ophoud. He meid, wat naar voor je zeg Ik hoop zo voor je dat het snel stopt! Mensen die pesten zijn zelf vaak gewoon heel onzeker. Probeer je er niet door te laten kisten, maar dat is natuurlijk veel makkelijker gezegd dan gedaan. Wat erg dat je mentor niets doet trouwens… dat vind ik niet kunnen!

Ik hoop dat ze je eigenwaarde niet van je afpakken meissie, veel succes en kracht gewenst! Ik probeer er al zo min mogelijk van aan te trekken, maar ja… als ik teveel terug zeg, zeg maar, dan heb ik ruzie met de hele school, het zijn die populaire mensen….

Ik ben blij als ik in de vierde zit, dan heb ik geen gym meer maar gewoon workshops! Daniëlle - 31 mei. Heelijk fimpje om te kijken meiden! Vooral de blunders met vriendjes vond ik leuk, haha! Mijn middelbare schoolotijd is helemaal niet zo boeiend.. En als ik geslaagd ben, hoop het zo maar vrees een beetje door de 5.

Het enige wat ik me nog kan herrineren is in de tweede. Er werden twee klapdeuren tegelijkertijd dicht gesmeten en die kwamen vast te zitten aan elkaar.. Zat ik daar als klein hulpeloos bruggertje vast..

Oja, paar maanden terug ook nog wat genants. Ik struikelde op de trap en strompelde echt omhoog. Gelukkig zagen niet heel veel mensen het maar net demensen uitm ijn klas waar ik helemaal niks mee heb weer wel..

Na het examengala zal ik vast meer genante momenten hebben want ik kan niet op hakken lopen, haha! Sarah - 31 mei. Wat een geweldig filmje ik heb me dood gelachen, oo willemijn dat van die kader vind ik echt wel sneu! Mijn grootste blunder was in het eerste jaar van de middelbare school, en ik had wel ja genoeg vrienden die ik kende die bij mij op de basisschool zaten dus ik was nooit echt alleen, maar ja ik moest voor de eerste keer ongesteld worden en ik kende er echt niets van en ik zat in de klas met toen een witte broek..

Vicky - 31 mei. Echt een super grappig filmpje!! Toen k in de eerste zat had ik altijd een spin zon ding waarmee je je tas op je fiets vastmaakt, en toen ik uit was liep ik daar dus mee door de erg drukke gang en toen zat ik ineens vast aan een tas van een jongen, ik werd helemaal de gang door gesleurd voordat hij het doorhad en ik die spin kon losmaken, we hebben er nog vaak om gelachen!!! Heb ik ook wel eens gehad. Een vriendin zat laatst met haar spin vast in een trui van een jongen, en toen heeft ze die spin gewoon er uit getrokken, en was ze snel weggegaan, en die trui was nhog kapot ook,!

Puck - 31 mei. Mijn meest genante moment was waarschijnlijk de keer dat ik in de WC opgesloten zat. Ik heb toen een vriendin gebeld en die is naar de conciërge gegaan die me er vervolgens uit heeft weten te krijgen maar mijn god, dat was genant.

Daarnaast zijn er ook nog de genante momenten die echt mijn schuld zijn, als ik bv. Ilse - 31 mei. Ik lach helemaal dubbel hier! Jessica - 31 mei. Ik herinner me nog dat ik naar huis fietste en het heel druk was. Ik viel helaas om, met fiets en al. Ik wist niet hoe ik mijn tas nu naar huis moest krijgen, met een kapotte snelbinder.

De tas was veel te zwaar, waardoor ik weer viel. Akkelien - 31 mei. Merel - 31 mei. Of een keer toen we met CKV naar de bioscoop gingen, we moesten om 12 uur bij de bussen staan, want dan gingen we weg, maar ik had daarvoor een mentorgesprek.

Dus ik met mijn mentor een beetje praten, ik was als laatste aan de beurt dus er was niet zo veel tijd meer. En opeens hoorde ik de bel gaan die om Dus schrik me kapot ik zei tegen die man dat ik echt weg moest en ben ongeveer midden in zijn zin weggelopen. Ik kom daar op een heel leeg schoolplein aan, loop drie rondjes rond de school om die bussen te zoeken, sms iedereen die in die bus zou moeten zitten, ben in de docentenkamer het gaan vragen waar die bussen nou stonden.

Ik bel nog maar een keer iemand die in die bus moest zitten en zij nam op. Dus zij dat tegen die docent zeggen in die bus, zodat iedereen mee kon genieten. Uiteindelijk mog ik maar naar huis: Nagini - 31 mei. Wat een geweldig filmpje zeg! Ik was halverwege het filmpje, zegt mijn vader ineens: Ben je een filmpje van jezelf aan het kijken? Hij dacht dat ik Martine was omdat onze stemmen zo op elkaar lijken haha. Lara - 31 mei. Oh, en we zaten een keer op de bus, en we aten van die watermeloen-kauwgommen, en voor ons zat een leraar.

Zaten we rustig in de les, viel haar pennenzak ineens op de grond, en begon hij superhard te trillen, want blijkbaar was door die klap die pen aan gesprongen. Nou, iedereen zat dan te kijken, vooral de leraar keek ons echt raar aan: Mirjam - 31 mei. Ik heb dit jaar examen gedaan, dus ik ben er nu vanaf! Ook wel lekker hoor, ik ben wel toe aan iets nieuws.

Ook ik heb wel blundertjes gemaakt, ik kan ze alleen niet meer zo goed herinneren. De meest recente is toch wel die ene waarbij ik met een vriendin de trap afliep, en we waren onze irritaties aan het uiten over onze leraar wiskunde.. Niet zo slim, want hij liep achter ons en hoorde alles.. Jolien - 31 mei.

Ik zit nu in de 3e maar in de 1ste klas hadden wij allemaal schoudertassen voor onze boeken, we liepen naar de kluisjes toe, blijft mijn voet achter 1 van die lussen van die tassen hangen en val ik in de pauze midden op de grond.

Dat was niet zo leuk…. Josse - 31 mei. Sprt, muziek of exact en ik had exact maar er was ook nog een deel van mijn klas die geen profilering had en alleen technasium met hun eigen klas.. Maarja wist ik veel dus ik kijk op mijn rooster op prima! Ik kende mijn klas nog niet dus ik wist niet wie in dat techanasium groepje zat… Ja je raad het al. Ik loop als stomme hyperactieve kletskous die klas in begroet de leraar ga zitten kijk om me heen. Ik begin keihard te lachen..

Wens iedereen nog een leuke les de leraar lacht me uit maarja ik weet in iedergeval dat het niet erger kan dan dit…. Eenmaal aangekomen bij het goede lokaal! Ja het was echt het goede lokaal..

Zit er een leraar die ik niet ken.. Vraagt wie ik ben… uhm Hojj Ik ben Josse! Ja het is een beetje onduidelijk maar er stond dus 2x exact op mij rooster en 4 keer sprt enzvvv.. Stephanie m - 31 mei.

Marielle - 31 mei. Ergens in mijn achterhoofd weet ik dat ik best veel blunders heb meegemaakt maar ik kan ze niet meer herinneren, dus denk dat ik ze verdrongen heb haha! Ik heb echt geen flauw idee meer hoe het gebeurde maar ik kreeg het ook nog voor elkaar dat ik een soort van 2 keer viel.

Dit was op het schoolplein waar 2 gebouwen op uitkwamen dus ik schaamde me natuurlijk kapot hoofd als een tomaat. Toen ik naar huis fietste kwam ik nog een aantal keer langs mensen die het gezien hadden dus die moesten natuurlijk ook nog even een keer lachen…Fijn!

Toen ik in de eerste zat had ik een reuze pen van de action met andere vriendinnen gekocht. Nou helemaal gelukkig ermee liep ik van het ene lokaal naar het andere lokaal, hoor ik een groepje jongens uit de 5e: Zo, heeft die haar dildo meegenomen???

Ja die zat de rest van de dag in mn tas ja. Marieke - 31 mei. Mijn meest genante moment was toen ik in de 1e op weg van gym naar school we moesten op de voetbalvelden sporten omdat het warm weer was met mijn voet tussen de spaken gekomen, mijn voet was gekneusd en ik had er erg veel last van. De gymleraar bracht mijn naar school en de concierge bracht mij naar binnen, heel fijn zou je zeggen. Sigrid - 31 mei. Wij hadden gym, en een vriendin van mij had geen fiets, en ging bij mij achterop.

Nou ben ik al zo kneuzig met fietsen met iemand achterop, begint die vriendin haar ook nog om te draaien. Ik begin dus totaal in paniek te slingeren, en val.

Met mijn hand, in de hondenpoep. Verschrikkelijk, en met muziek moesten we ook nog een liedje schrijven over iets wat je haatte, en een paar vriendinnen hadden het, je raadt het al, over hondenpoep. De hele dag door hebben zij dat liedje zitten zingen, en heb ik, de hele dag, met een stinkende hand rondgelopen.

Anja - 31 mei. Haha oh wat een heerlijk filmpje! Jaa die tampon pen kan ik me nog herinneren, had er ook eentje! De eerste klas van de middelbare school is voor mij inmiddels 10 jaar geleden. Kan me niet echt blunders herinneren… Kan me wel herinneren dat het een rottijd was waarin ik enorm werd gepest en nergens bij hoorde omdat ik stil en verlegen was.

Was in mijn klas de enige die niemand kende dus er waren al groepjes, zie er dan maar eens tussen te komen. Ben blijven zitten omdat ik letterlijk de klas uit getreiterd ben.

Gelukkig was het tweede jaar wel leuk. Aahhh hilarisch die pen he?? Jemig heftig zeg, dat je gewoon door het gepest bent blijven zitten. Miranda - 31 mei. Sintha - 31 mei. Ik moets op de kast aan de overkant klimmen, en het begon al dat ik op de kast aan mijn eigen kant klom. Vervolgens moest ik twee ballen in de basket gooien, heel snel achter elkaar. Ik wilde de eerste bal gooien toen hij uit mijn handen floepte, echt recht tegen het plafond.

Aaah, dacht ik, ik moest de tweede bal er meteen achteraan gooien omdat ik anders werd afgegooid, en in paniek gooide ik ook die bal tegen het plafond. Ik werd natuurlijk meteen afgegooid en vierkant uitgelachen… Kon er gelukkig zelf ook wel om lachen maar schaamde me echt rot: Chantal - 31 mei. Ik heb ook eens tegen mn creepy leraar Engels een man ja! Ik schrok er zelf gewoon van.

Lenette - 31 mei. Oh, ik weet nog wel een blunder! Op school hebben we een groot plein waar je al je fietsen kwijt kan. Ik had helaas geen standaard was kapot dus zette mijn fiets altijd tegen een andere fiets aan. Ik maar mijn fiets zoeken en hem niet kunnen vinden.. We hebben echt een kwartier lang aan die fietsen lopen trekken, maar het ging niet. Uiteindelijk ben ik maar lopend naar dansen gegaan.

Lotte - 31 mei. Super leuk filmpje, ik heb weer smakelijk zitten lachen! De beginfoto voor je het youtube filmpje start zegmaar is al hilarisch! Mijn broer moet gedacht hebben: Mijn meest genante moment was toch wel als brugpiepertje tijdens mijn wiskunde les, dit hadden wij altijd in lokaal , maar omdat dat lokaal bezet was voor een examentraining hadden we het nu in wat ernaast zat.

Ik ging even naar het toilet en toen ik terugkwam stapte ik vol op de automatische piloot lokaal binnen…. Ik kon wel janken! Ik wist niet hoe snel ik weg moest komen! Esmay - 31 mei. Ik heb me hierom toch moeten lachen, geweldig: Ach, dat zijn er zoveel. Met gym ben ik al x gevallen. Ik ben een beetje een uuh hoe noem je dat? Dus ja, dat was niet meer zo heel erg genant. Esmay - 01 jun. Er komt nu iets in me op. In de tweede was ik uit mijn broek gescheurd! Ik ging zitten en kgggg, gat.

Ik dus in de pauze die we daarna hadden thank god naar huis, maar men wat heb ik me geschaamd! Heb hier echt hardop om moeten lachen Geweldig om terug te denken aan die middelbare schooltijd. Melanie - 31 mei. Haha echt geniaal dit! Ik zou echt graag een deel 2 willen zien! Zelf heb ik vast ook nog wel dingen meegemaakt, maar niet echt iets heel beschamend ofzo..

Tenminste niet dat ik mezelf zo even kan herinneren, okal is het pas een jaar geleden hihi. Fien - 31 mei. Ik moest erg lachen! Tranen over mijn wangen van het lachen; Zon mijn beste vriendin en ik lopen naar het fietsenhok. Mijn fiets is ingebouwd door twee fietsen. De eigenaar van die fiets…hahahaha! We kwamen niet meer bij! Mijn beste vriendin heet Zon, even voor de duidelijkheid ; Zon en ik lopen naar het fietsenhok. Tranen over ons wangen!

Ik moest ook erg lachen om jullie filmpje! Met haar heb ik altijd de grootste lol! Ik overleef die middelbare school wel hoor: Sofie - 31 mei.

Ik reed toen met de fiets naar school en daar was -ter gelegenheid van de eerste schooldag- een rode loper uitgerold. Toen ik daar aankwam was ik zo zenuwachtig dat ik met fiets en al op de rode loper viel. Daar lag ik dan. Had even een baalmomentje nu met de examens maar ik heb toch echt 20 minuten zitten lachen!

Mijn grootste blunder is niet echt een blunder maar het was wel erg genant. Ik was met een vriendin vlak voor de les nog even naar de wc gegaan maar ik moest een grote boodschap doen en zij alleen even plassen maakt mij verder niks uit om dat op school te doen haha, moet ook gebeuren. Dus zij was alvast naar de les gegaan en toen vroeg de leraar aan haar of ik nog aan het plassen was.

Dus heel de klas lag natuurlijk al in een deuk daarom. Toen kwam ik binnen in de klas en heel de klas inclusief de docent begon keihard te lachen en ik had natuurlijk geen idee waarom…. Haha ik heb bij martine op de middelbare school gezeten en dat is heel gemeen want nu ben ik heel benieuwd wie het allemaal zijn haha over wie het gaat! Haha ik ben benieuwd wie die deur tegen je hoofd gooide en wie dat populaire kind was van dat dansje en wie je vriendje was haha.

Ik behoorde zelf ook tot de niet echt populaire haha beschaamde dingen heb ik ook wel vast gehad maar ik kan me dat echt niet herinneren, knap dat jullie dat wel kunnen!

Martiniii - 31 mei. Maar ik leerde je pas in de 4e kennen natuurlijk, toen waren mijn wilde haren al redelijk voorbij, haha! Ahh jaa, maar ik ben zo benieuwd naar wie het allemaal waren haha kende toch wel redelijk wat mensen! Ingrid - 31 mei. Ik heb tijdens Nederlands een keer vast gezeten met mijn arm tussen de verwarming. We hadden les van de meest vreselijke tang ever. Ik zat aan het raam met mijn arm op de verwarming oud gebouw is oude verwarmingsbuizen.

Mijn pen viel tussen de verwarming en ik bedenk me niet en steek mijn arm tussen de muur en verwarming. Ik wilde natuurlijk niks zeggen, maar het ging als een lopend vuurtje door de klas. En na 5 minuten kreeg ik de slappe lach. Ik werd er uit gestuurd, maar ja… ik zat vast! De lerares in paniek en haalde de conciërges erbij. Met een teiltje water en zeep ben ik verlost. Het is nu 6 jaar geleden, en ik word er nog regelmatig aan herinnerd: Ik herrinner me dat het middagpauze was en we moesten dan blijven zitten tot ze zeiden dat we naar buiten mochten gaan.

Toen we eindelijk uit de kantine mochten, ik liep ergens vanvoor, struikelde ik en viel helemaal plat op de grond. Aangezien ik vanvoor liep had iedereen dit dus gezien. Martine, welke highlighter heb je op? Wat een mooi glansje. Ah plat op je gezicht vallen voor zoveel mensen is echt zoooo gênant.. Mijn gênante moment, of eidenlijk 2 jaar lang, heb ik met een knal gele bergtas rondgelopen, die ook eigenlijk echt bedoelt was voor als je in de bergen ging wandelen: Maar ik vond dat ding echt heerlijk zitten en de kleur vond ik ook heel mooi.

Maarja, ik ben er 2 jaar door uitgelagen en opmerkingen gehad. Na die 2 jaar heb ik toch maar een nieuwe tas genomen van eastpak, die iedereen had. Nora - 31 mei. Mijn genantste moment was without a doubt toen ik tijdens de pauze karatemoves na probeerde te doen en mijn beste vriend die 1,90 is, terwijl ik rond de 1,66 boven zijn hoofd wilde schoppen… mijn spijkerbroek scheurde met veel lawaai uit op mijn billen en ik was gedwongen mijn gymbroek over mijn spijkerbroek aan te trekken om razendsnel naar de wc te rennen en me om te kleden, meh hahahaha.

Oh men ik herinner me trouwens een dag waarop ik me super slecht voelde en ik er heilig van was overtuigd dat het pauze zou zijn terwijl het het derde uur was. Weiter, mmm… ik woonde bij mijn school in de straat maar wist toch altijd te laat te komen, waardoor ik vaak een week lang fijn om 8 uur mocht melden, terug naar huis ging om wat verder te slapen en dan nog een keer een briefje te mogen halen omdat ik alsnog te laat bij de les kwam XD.

Esther - 31 mei. We werden maar liefst vijf keer van de derde verdieping naar de begane grond gestuurd en weer terug. Totdat ik keihard met mijn grote teen tegen de betonnen trap stootte. Het deed zoveel pijn, maar als kleine grote meid deed ik me heel stoer voor en beet ik op mijn lip om niks te laten merken. Nou, de pijn begon nog heftiger te worden en ik werd er gewoon kotsmisselijk van en hield het niet meer.

Ik durfde niks te zeggen, na drie kwartier besloot ik om te vragen of ik naar het toilet mocht. Moest ik het laten zien. Mijn teennagel helemaal blauw 2. Mijn teen helemaal blauw 3. Kreeg ik ze toen weer op de kloten dat ik niet eerder was gekomen: In ieder geval, op naar de dokter.

Later stond er in het klasseboek dat ik gespijbeld had, gevraagd had om naar het toilet te gaan en nooit meer teruggekomen was en dat ik de komende weken niet welkom was in de Wiskunde les. Ik vond die vrouw dusdanig eng dat ik ook nooit de waarheid gezegd heb.

Ik heb een bloglovin app op mijn telefoon maar ik kan dan nooit jullie filmpjes zien. Er staat dan geen filmpje in het artikel.

Ik kijk dan gewoon op youtube maar toch vind ik het irritant. Misschien kunnen jullie daar wat aan veranderen? Gatton - 31 mei. Ik denk dat het eerder aan de Bloglovin app ligt dan aan hun website… Wat als je Bloglovin gewoon via het internet bezoekt? Tedje - 31 mei. Kwam niet meer bij van het lachen! Deel 2 moet zeker komen! Ik zat in de eerste klas en 1 keer in het jaar moest je verplicht bij ons corvee doen in de grote aula. Ik was al vrij vroeg aan de beurt en samen met een vriendin gingen we met een bezem aan de slag.

We waren allemaal wat aan het kloten met die bezems. Op een gegeven moment waren we gewoon serieus aan het vegen. Ik loop richting de trap om die te vegen en mijn vriendin steekt ineens die bezem voor mijn scheenbenen zodat ik kei hard op de grond mieter..

In een volle aula met allemaal bovenbouwers.. Elly - 31 mei. Dat vond ik altijd erg genant. Het is gek want soms heb je als puber dingen waar je mee wordt geklierd, grote borsten bijv. En later als je groot bent, hihi zijn het waarschijnlijk dezelfde jongens van toen die het juist mooi vinden bij een vrouw. Linda b - 31 mei. Ik zat in de derde in een klas met allemaal pestmeiden. We zaten bij biologie in de les en de pestmeisjes gingen om me heen zitten.

Op en geven moment had ik het niet meer en was huilend de klas uitgerend. Korian - 31 mei. Voordat de bel ging zette je dan je tas op tafel en dat hengsel alvast om je schouder om snel op te staan, en je raad het al.

Toen ik op stond bleef de tafel tussen dat hengsel en de tas zitten. Je gaat lopen en BAM tafel op de grond. Je wilt hem zo snel mogelijk rechtop zetten, maar die tas die hangt om je nek en glijd van je rug, je bent zenuwachtig en laat de tafel nog een keer vallen enz… en iedereen lacht je uit.

En dit gebeurde mij natuurlijk vaker dan 1 keer met een knalrode kop haha. Roos - 31 mei. Wat een leuk filmpje, wij hadden een bijnaam voor een lerares spacecake ipv lengkeek en toen ik haar iets wilde vragen riep ik mevrouw spacecake, dat werd me niet echt in dank afgenomen haha! Iedereen zag het en lachte me uit..

Er zijn er nog een heleboel want ik ben nogal een stuntel whaha. Haha, wat een geweldig filmpje! Maakt gelijk mijn hele dag goed! Echt hele erge blunders had ik vroeger op de middelbare school volgens mij niet, ik weet nog wel dat één keer mijn maandverbandje uit mijn tas viel, terwijl er echt honderden mensen naar stonden te kijken. Toen voelde ik me niet zo happy! Emma - 31 mei. Die mag wel vaker komen van mij! Ik ben nog bijna iedere dag blij dat ik aan de studie zit en niet meer op de middelbare.

Eén erg genant moment was in de tweede. Ik was één van de eerste keren ongesteld en had een ietswat lichte spijkerbroeg aan. Toen was er een pauze, 2 lessen en weer pauze en pas toen had ik door dat ik was doorgelekt! En toen bleek ook nog dat er een rot jonge een FOTO ervan gemaakt had!

Ik helemaal in tranen en meteen naar mijn mentrix. Zij ging naar de conrector en het uur daarop hadden we gym. Toen moesten we eerst allemaal op de bank zitten en de conrector vertelde het verhaal liet mij erbuiten en dat het not done was. En degene die die foto gemaakt had werd geschorst en mobiel was afgepakt.. Nou stiekem heb ik ook wel in mezelf gelachen hoor! Ik zelf heb die foto nooit gezien, maar goh.

Ooh jeetje, wat erg zeg: O Wel goed dat je school gelijk stappen ondernomen heeft! Helemaal afgekeken, geweldige video! Maaike - 31 mei. Dat jaar heb ik eindexamen gedaan en begon ik op de uni.

Traditiegetrouw ging dan iedereen kanoën in België. Ik ben nogal een kneus, en had ook helemaal geen zin want ik wist gewoon dat er iets mis zou gaan. Dat was bij mij namelijk altijd het geval. En ik had gelijk 30 minuten nadat we begonnen waren de trip duurde een uurtje of 5 varen mijn vriendinnetje en ik de verkeerde kant op waardoor de boot gelanceerd werd en ik eruit. Languit met mijn gezicht in het water en mijn knieschijf op een steen. Ik heb de hele dag niks meer gekund en er was geen EHBO post om er naar te kijken.

Ik heb de tocht uiteindelijk met mijn leraar Economie afgemaakt wat dan op zich nog wel gezellig was , maar toen ik die boot uitmoest kon ik dus niet meer lopen. Ik ben door twee docenten uit die kano gehesen en ben naar de bus gedragen. Terwijl iedereen stond te wachten. Nou ik kon toen wel door de grond zakken. Me dani - 24 mei. Ik vind dit een van jullie leukste filmpjes samen met de andere genante momenten love it and btw jullie zijn geweldig!

We hadden met zn allen maatschappelijke stage in het bos, met alle 1e klassen.. Eva - 31 mei. Ik heb een keer een rekenmachine door de gang laten vliegen , omdat ik dacht dat hij stevig in zijn hoes zat, en er mee zwaaide, en toen bleek hij toch niet zo stevig in zijn hoes te zitten… Beetje jammer dat dat ding tegen een leraar aan knalde….

Joyce - 31 mei. Cherel - 31 mei. D 1 van mijn blunders was toch wel dt ik een keer heeeel snel naar de wc moest en uit haast vergat de deur op slot te doen en toen kwam er iemand vanmijn klas ook en die deed zo de deur open HALLO…. Paola - 31 mei. Weer een geweldig fimpje! Ik kan eigenlijk niet echt een genant moment herinneren.. Misschien komt het nog! Ik ga erover nadenken! Mijn gênante moment ik loop met mijn vriendin de trap op waardoor ik met mijn ugg bleef haken en bam daar lach ik midden op de trap tijdens de les wisseling met 50 mensen om me heen.

Charile - 31 mei. HollandaBeauty - 31 mei. Geweldig wat zijn jullie toch gezellig en leuk om naar te kijken. Ai ai ai Wat een nachtmerrie! Ann - 02 jun.

Onze meest gênante middelbare school momenten! Martine Inner beauty 31 mei Deel op Facebook Deel op Twitter. Senne - 07 jun Hee ik moet nog naar de middelbare school en ik heb bij de kennis making dag al iets gênants meegemaakt ik kwam van de uitleg en moest naar het toilet nou Oki ik vraag het en het mag nou ik ga maar ik loop fe jongens wc in maar die heeft ook van die staand plassers en ja hoor daar stonden twee jongens even gezellig te plassen echt dit gaat nooit goedkomen hoor met mij en ik moet nog beginnen.

Wil ik liever niet zeggen - 22 feb Ik zit nu in de tweede maar ik heb dus een enorme crush op iemand in de vierde. Anoniempje - 28 sep Nou ik had vandaag iets genants meegemaakt. Esther - 10 sep Ik zat in de eerste en we hadden het volgende uur Frans. Anoniem - 06 jul We waren op kamp en ik plas nogal vaak in bed dus 3 keer raden Uitgerekend nu gebeurde het…. Anoniem - 06 jul Zoooo genant… ik zat in de les en er was een proefwerk, opeens moest ik naar de wc maar het mocht niet… dus ik maar schudden op mijn stoel ik heb een hele zwakke blaas opeens voelde ik dat ik niet meer moest.

Lisa - 17 mrt Haha! Juul - 15 dec Ik was een keer echt super gemeen tegen een jongen, die echt heel erg verlieft was op mij. Diana - 07 apr Voel me ineens heel oud haha. Selina - 05 okt Hoi! S — Dit is niet egt gênant, maar …. Salma - 22 aug Haha dit is niet echt een blooper van mijzelf, maar wel grappig xD Het was ong.

Minda - 28 jul Nou ik zat dus 3de. Elsemieke - 14 jun Of ik heb het allemaal verdrongen, maar volgens mij heb ik niet van die erge dingen meegemaakt.

Kamelia - 03 jun Haha geweldig dat verhaal met die pen en die fotolijst. Jona - 23 jul een spons? Denice - 03 jun Hilarisch filmpje! Marsha - 03 jun We hadden voor het eerst gym ik zat toen in de eerste en ik wist niet waar de kleedkamers waren.

Jac - 02 jun: Tessa - 02 jun Ik heb me echt rot gelachen in dit filmpje, hahahaha. Willemijn - 02 jun Wahahaha! Tessa - 03 jun Ik heb eigenlijk best wel geluk dat niemand het te weten is gekomen. Weronika - 01 jun Ik en mijn vriendin stonden in de rij in een supermarkt. Sheela - 01 jun Hahahaha! Noor - 01 jun Super grappig filmpje!! Nicole - 01 jun Heel grappig filmpje!

Willemijn - 01 jun Hahahah! Saar - 01 jun Geweldig filmpje xD Wacht ongeduldig op deel 2! Debbie - 01 jun Prachtig filmpje!! Ellen - 01 jun Ik zat in de eerste klas van de havo en we hadden met de hele onderbouw havo, vwo sportdag.

Sabine - 01 jun OH ik weet er nog een. Sabine - 01 jun Wat een ontzettend leuk filmpje! Naomi - 01 jun Mijn blunder was in de 1e klas en we hadden Nederlands. Vera - 01 jun Haha echt geweldig!! Marleen - 01 jun Mwhahaha heb weer smakelijk kunnen lachen! Lisa - 01 jun Erg leuk filmpje! Sanne - 31 mei Haha, ik heb me kapot gelachen om dit filmpje, ge-ni-aal! Wendy - 31 mei Toen ik in de brugklas zat vond mijn beste vriendin het altijd grappig om mijn schoen af te pakken wat niet heel moeilijk was want ze zaten erg los: Nicky - 31 mei Oeh, oooeeh!

Eline - 31 mei Ik was aan het smsen met een vriend van me, terwijl ik tijdens de leswisseling van de trap afliep. Cynthiiaa - 31 mei Oh my, geweldig!

Willemijn - 31 mei Wahahah een stuk brood speciaal er voor bewaard?! Conny - 31 mei heb heel erg gelachen om het filmpj. Astrid - 31 mei Ik kan me eigenlijk niet meer hele erge dingen herinneren.

Het meisje trekt haar rok omhoog en zegt: Vraagt een zoontje aan zijn vader: Jantje moet op school rekenen. Maar vertel eens, van wat voor stof is het gemaakt? Er staat een Chinees bij een seksclub naar binnen te kijken. Komt er een Nederlands 6-jarig jongetje bij hem staan en zegt: Kleine Woutertje zit met zijn opa op een bankje in het park.

De moeder van marietje is voor de tweede keer getrouwd. Na de huwelijksplechtigheid vraagt ze aan haar moeder: Een meisje en een jongetje liggen onder een dekentje in de box, zegt het jongetje: Oké zegt het jongetje als de kraamverzorgster weg is. Even later gaat de kraamverzorgster naar huis. Oké en hij trappelt de dekentjes naar beneden en zegt": Jantje komt thuis van school en zegt tegen zijn moeder: Dat heeft de juffrouw verteld.

Ze zoontje Lars van 8 jaar komt op zijn schoot zitten. Zegt tegen zijn vader: Jantje loopt met zijn vader door de Kalverstraat. In de klas zegt de juf: De kinderen die het woord niet kennen gaan aan de rechterkant van de klas zitten en de kinderen die het woord wel kennen gaan aan de linkerkant van de klas zitten.

Jantje gaat over naar het vierde leerjaar en na de eerste dag van het schooljaar vraagt moeder: Paul zit in de klas en vraagt aan zijn lerares Frans: Jantje vraag aan de leraar Engels: Jantje; "Oma, bent u van ijzer? Josje komt een drogisterij binnen en zegt: Hanneke zit met haar moeder in de trein en ziet buiten voor het eerst een pauw. Jantje loopt de badkamer binnen. Opeens stapt z'n vader de douche uit. Jantje wijst naar papa z'n ballen en vraagt aan papa: Jantje rent naar beneden om tegen zijn moeder te vertellen dat hij papa z'n abrikoosjes heeft gezien.

Pappa, wat  is een financieel analist? De oppas brengt het kleine jongetje naar bed. Papa is toch niet Een oud heertje loopt door het stadspark en ziet op een bankje een jongetje van een jaar of zes hartverscheurend zitten huilen. Snikkend zegt het knulletje: Op de eerste schooldag vraagt de onderwijzer: Wat gebeurt er met oude auto's als ze te oud zijn om nog te rijden?

Dan verkoopt iemand ze aan je vader jongen Aan het begin van het nieuwe schooljaar gaan moeder en dochter wat spullen voor het nieuwe schooljaar kopen. Natuurlijk moet er ook een schoolagenda komen. Op een gegeven moment zegt de moeder: Jantje is in de bloemenzaak: Jantje zit thuis met z'n moeder te wachten op de Kerstman.

Als de Kerstman bij hen thuis is vraagt de Kerstman aan de moeder van Jantje wat ze graag wil hebben voor de Kerst. De Kerstman was gewillig en vroeg de moeder om mee naar boven te gaan.

De moeder moest zich bukken en de Kerstman nam haar flink van achter. Jantje wilde graag weten wat die twee aan het doen waren en gluurde stiekem door het sleutelgat. Nadat de Kerstman klaargekomen was holde Jantje snel de trap af.

Toen kwam de Kerstman bij Jantje en vroeg: Jan en Piet zoeken plukjes schapewol aan de heining. Jan heeft al een heel stel plukjes verzamelt Omdat het regende, mocht Jelle bij zijn buurjongetje op zolder spelen.

Op een gegeven moment moest hij naar de wc, die een etage lager was. Ze daalden de trap af en kwamen voorbij de slaapkamer van de moeder, die zich uitgebreid zat op te tutten. Aandachtig bleef het tweetal kijken. Moeder had niets in de gaten. Dat is net zoiets als bij een gebruikte auto de kilometerteller terugdraaien! Vader voert de vissen in het aquarium. Kleine Geertje staat te kijken. Hoe kom je daar nu bij? Kleine Janneke kijkt toe hoe haar moeder haar broertje een luier omdoet.

De tandarts heeft net een paar melktanden bij Josje getrokken. Martijn is naar de kapper gestuurd. Als hij eindelijk aan de beurt is vraagt de kapper: Bas en Pieter zitten samen op een bankje te genieten van een ijsje. Bah, zegt Bas opeens. De tandarts heeft net een paar melktanden bij Jantje getrokken.

Een moeder doet haar zoontje en dochtertje in bad. Het dochtertje vraagt aan haar moeder: Nu vraagt haar zoontje: De moeder gaat even weg om komt even later weer terug. Twee jongens zijn erg vervelend tijdens de les. De meester heeft er schoon genoeg van en geeft ze strafwerk. Moeder heeft zelf taartbodempjes gebakken, maar ze zijn nogal hard uitgevallen. Ze doet er een paar lepels kersenjam en een lik slagroom op en geeft er één aan haar zoontje.

Die zit een tijdje lekker te smullen en brengt dan het taart bodempje naar zijn moeder terug. Hier is het schoteltje! Vader heeft zijn zoon op een leugen betrapt en zegt: Zo kan hij niet met zijn kop door de tralies!

Jantje komt thuis van de tennisles. Zijn witte broek is van onder tot boven vuil. Je weet toch wat een big is? Een kleuter komt naar de juf toe en vraagt: Mamma heeft hem zo strak vast gemaakt! Na een reis van een aantal maanden komt een zeeman weer thuis bij vrouw en kind. De volgende dag zitten moeder en kind in de bus. Kind kijkt de bus rond en verkondigt dan stralend: Een ouderwetse pastoor moet seksuele voorlichting geven in een klein pattelands schooltje en is daar een beetje verlegen mee.

Om het allemaal wat gemakkelijker te maken werkt de pastoor met vergelijkingen Jantje zit achteraan in de klas en heeft heel aandachtig de uitleg van meneer pastoor gevolgd en plots zegt hij: Wat wil je dat ik in het donker opschrijf?

Moeder zegt tegen Frits: Een vader en moeder maakten zich zorgen over hun zoon, omdat hij geen rekenen wilde leren op de school waar hij nu naar toe ging. Ze besloten daarom om hem naar een andere school te sturen. Het werd een katholieke. Na de eerste schooldag komt hun zoon van school en rent naar huis, gaat direct naar zijn kamer en slaat de deur dicht. Vader en moeder zijn hier een beetje bezorgd over en gaan naar zijn kamer om te kijken of alles wel in orde is. Daar zien ze dat hij druk bezig is om zijn huiswerk te maken.

De jongen doet ook de rest van het jaar keurig zijn huiswerk. Aan het einde van het jaar komt de zoon thuis met zijn rapport en geeft het aan zijn vader en moeder. Als ze het bekijken zien ze dat er voor rekenen een 10 op staat. De vader en moeder zijn erg blij en vragen aan hun zoon: De ouders van Mirjam zijn heel zuinig met geld. Mirjam komt thuis met een folder waarop staat dat er morgen een groot feest is in de speeltuin.

Nu wordt het eens tijd dat jullie voordelig een broertje voor me kopen! Een vader vraagt zijn tienjarige zoontje of hij al eens heeft gehoord over de bloemetjes en de bijtjes. Hij vraagt wat er aan de hand is. Op mijn zevende kreeg ik te horen dat de Paashaas ook al een bedenksel van volwassenen is. En op mijn achtste bleek er plotseling helemaal geen tandenfee te bestaan. Als je me nu ook nog gaat vertellen dat volwassenen niet neuken, heb ik helemaal niets meer om voor te leven.

Een jongetje van 12 komt in een drankwinkel een fles jenever kopen. De winkelier wil ze hem eerst niet geven, maar de kleine zegt: Na een half uurtje sluit hij zijn winkel en ziet hij de kleine stomdronken over straat lopen. Hij gaat er naar toe en kaffert de kleine uit.

Een vader staat met zijn zoontje bij de bakker als er een vreselijk opgetutte dame binnen komt lopen. Het jochie kijkt haar een tijdje aan totdat de vrouw vraagt: De meester wil een grapje uithalen. Hoeveel haren heeft een koe? Na lang nadenken steekt Jantje zijn vinger omhoog. Guus vertelt de juffrouw dat zijn vader altijd fluit onder het werk. Edwin loopt met z'n moeder in een drukke winkelstraat. Edwin tegen zijn moeder: Een jongen gaat een avondje stappen met een vriendinnetje.

Vraagt hij aan haar: Op een zeker ogenblik zegt de meester, nadat Jantje een hele serie stomme antwoorden heeft gegeven: Meisje van 13 komt opgewonden thuis van school en zegt tegen haar moeder: Er staat een klein jongetje te plassen op straat. Komt er een meisje van een jaar of vier aanlopen en kijkt naar het jongetje.

Een vader zegt tegen zijn zoontje: Toen ik nog klein was, en bij mijn ouders woonde, hadden wij geen auto, geen televisie en buitenlandse vakanties waren veel te duur voor ons". De directeur van vaders kantoor komt weer een keer mee-eten. Elsje heeft de tafel al gedekt. Even later komt moeder uit de keuken om te controleren of Elsje het goed gedaan heeft. De meester vroeg aan Jantje, wat hij zou zijn als hij een dier was, vegetarisch of 'n vleeseter.

De meester heeft iets verteld over de voedingsstoffen die een mens nodig heeft: Vraagt hij aan Wim die niet heeft opgelet: Als Pa en Ma volop met de daad bezig zijn komt hun zoontje binnen en vraagt: Waarop de jongen zegt: Twee jongens praten over hun toekomst, zegt de één: Verdient je vader een miljoen per jaar? Jantje vraagt aan de buurvrouw: De les gaat over koalabeertjes. Iedereen gaat driftig aan de slag. Jantje vraagt aan zijn moeder: Vader wil de dochter van de bakker kopen!

Een man komt bij de apotheker voor de pil voor zijn jarige dochter. Vader heeft gekookt, maar de kinderen hebben niet veel waardering voor de kookkunst van pa. Ze vinden het eten maar vies. Dus verzint vader een truc: Kareltje is erg vervelend geweest en wordt door zijn moeder voor straf in de kelderkast opgesloten.

Na een kwartier klopt Kareltje op de afgesloten deur. Bertha vraagt aan Anna: De onderwijzer vraagt aan Jantje: Een jongeman uit de stad bezoekt zijn oom en tante op de boerderij. De eerste paar dagen laat de oom zijn neef zien wat er zoal op en rond een boerderij gebeurt, maar op een gegeven moment heeft de boer geen interessante "stof" meer. Plotseling krijgt hij een idee: Dan kun je lekker gaan jagen in het bos. Een paar uur later komt hij weer terug. Hoe vond je het? Net een klein varkentje!

Vader is niet thuis en moeder stopt kleine Jan in bed. Jantje denkt even na en zegt dan: Een jongeman belt aan een huis: Een tienerkoppeltje zit wat aan elkaar te frutselen. Opeens zegt hij "Ik denk dat hij begint te gaan staan Een meisje moet van haar moeder een tietenhouder beginnen dragen.

Ze wil dat niet, omdat haar vrijer daartegen is. Ze wordt bij vader geroepen, maar ze wil nog niet. Ten einde raad gaat moeder naar de pastoor die het meisje een ferme zedenpreek geeft. Als we gaan wandelen, rusten we dan onder de lindeboom, hij doet mijn bloesje wat open, legt zijn linkeroor tegen mijn rechterborst, en zijn rechteroor tegen mijn linkerborst, en dan hoort hij hemelse muziek.

Hij probeert dat maar zegt dat hij niks hoort. Vader is de das van zijn zoon aan 't strikken. Laten we weer vrede sluiten. Wat is het verschil tussen een meester en een tandarts? Alex is op vakantie in de Alpen. Hij schrijft een kaartje aan zijn moeder: Gisteren heb ik een been gebroken.

Gelukkig niet één van mij. In de klas wil de meester voorbeeldzinnetjes horen met de woorden 'waarschijnlijk'  en  'want'. Dat is toch niet met 'want' of 'waarschijnlijk'?

Waarschijnlijk ging ze naar de WC want ze kent geen Engels. Hij geeft het beest een ferme trap onder zijn kont en roept: Tijdens de les Duits vraagt de leraar: Een klein meisje komt de apotheek binnenlopen: Het zoontje van een miljonair zit voor het eerst op school.

Een miljoen, twee miljoen, drie miljoen Twee kleine ventjes verschijnen bij de dokter op het spreekuur. En wat mankeert je vriendje? Een jongetje slaat een heel klein visje aan de haak. Hij gooit het terug en zegt: Pappa maakt een bergwandeling met z'n zoontje. Ondertussen wil hij hem ook een stukje geschiedenis bijbrengen. Tijdens de brandpreventieweek legt de brandweerman aan de kinderen uit wat ze moeten doen als hun kleren in brand staan.

Hij vertelt dat ze moeten stoppen, zich laten vallen en dan rollen om de vlammen te doven. Aan het einde van de les vraagt hij aan Jantje: Als mijn moeder me vroeger aan mijn haren trok, wenste ik dat ik kaal was. Een man heeft een zoontje. Zoontje zit zwaar in de put. Zegt z'n vader, een multimiljonair: Dan huur ik toch de Wiener Saengerknaben voor je!

Ik heb helemaal geen geweer! Jantje en zijn moeder stonden naakt in de badkamer. Dat is de poort tot het paradijs, Jantje. Liesje komt thuis met haar rapport. Ze is voor de tweede keer blijven zitten. Toen hoorde ik mamma zeggen: En mij zeker laten zitten met die hypotheek van een half miljoen! Een moeder betrapt haar dochtertje dat met het buurjongetje doktertje aan het spelen is. Geschokt grijpt de vrouw het knaapje bij zijn oor en sleept hem mee naar huis.

Jantjes moeder brengt al het 30ste glas water naar hem toe. Mama en Thijs gaan naar de slager. Bij de slager krijgt Thijs een plakje worst. Kareltje en de klas krijgen op een dag tijdens het vak Nederlands les in rijm en dicht.

Iedereen moet een rijmpje of gedichtje schrijven. Na enkele minuten is het dan zover, iedereen heeft er een klaar. Frans en Hans liepen over de brug, Ze hadden een vinger in hun gat. Harmpje van amper drie turven hoog steekt in de klas zijn vingertje op. Waarop de juffrouw prompt uitvalt: Ieder kind roept wel eens; "Mijn papa is de sterkste van de hele wereld. Wat zeggen de kinderen over hun moeder?

Onlangs hoorde ik een kind vertellen aan al zijn vriendjes: Twee vrouwen zitten op een bankje in het park borstvoeding te geven en een jongetje ziet dat. De ene vrouw heeft grote borsten, de andere heeft er kleine. Plots stapt het jongetje naar de vrouw met de grote borsten en zegt tegen haar kleine: Een oom gaat op bezoek bij zijn neefjes en nichtjes uit een kinderrijk gezin. Zeggen jullie maar wat je wilt: Jantje zegt tegen Pietje: Ik heb de hele tijd het gevoel dat het donderdag is!

Een kleuter gaat voor het eerst naar school. De meester tegen Jantje: Meisje heeft voor het eerst van haar leven een appeltaart gebakken en biedt haar vader 's avonds een stuk aan. Vader eet ervan, knikt goedkeurend en zegt: Meestal huilt er een zo hard dat de anderen niet meer is te horen.

De onderwijzer vraagt aan Anja: Want die rotschool zit met tot hier! In het gezin de Groot is er blijdschap over een geboorte. Nadat binnen 5 jaar 4 dochtertjes de kinderbijslag op een behoorlijk peil hebben gebracht, doet Jan Theo zijn intrede in deze schone wereld.

Op een morgen is moeder bezig de jongste spruit te verluieren. De 4 meisjes staan er met hun neus bovenop. Plotseling heeft de oudste van het 4-tal wat ontdekt. Jantje zegt tegen de meester: Als hij daarna een handdoek om haar heen slaat, zegt hij trots tegen het kind: Dat kunnen we ook zonder mamma!

Twee meisjes van een jaar of 7 staan met elkaar te praten. Jantjes vader hoort zijn zoontje tegen zijn konijn praten: Corpulente tante tegen haar neefje: Op haar vaders schoor gezeten leerde Jessica, ons dochtertje van twee en half, haar naam, adres en land zeggen. Mijn man vond het wel leuk dat de kleine zo opging in het spelletje en ging nog verder: In een safaripark vroeg mijn zusje van zes: Mijn school is net een vuilnisbelt.

Stond mijn dikke oom laatst voor een loket te wachten in de rij. Voor hem stond een klein jongetje. Die keek hem telkens aan. Na een tijdje zei die: Ik heb in de hele straat brieven rondgebracht. Daar lag een hele stapel roze brieven, mooi verpakt met een roze strikje eromheen. De juf vraagt aan een meisje, "Wat wil je later graag hebben? Een oud manneke loopt door het stadspark en ziet op een bankje een jongetje van een jaar of zes hartverscheurend zitten huilen.

Jantje is in de tuin bezig met het graven van een kuil. De buurvrouw vraagt waar hij mee bezig is. Ik liep vorige week in Enschede en toen zag ik daar een jongetje dat aan het huilen was. Op een morgen zegt een juf tegen haar leerlingen: Wie weet er een? Kleine Mario staat 's ochtends op en vraagt aan zijn moeder: Je vader heeft geen diaree!

Waarom is hij nog niet hard geworden? Plotseling wijst het joch naar een dode zeemeeuw die op het zand ligt. Sam zit in de klas en de leraar vraagt ken jij een rijmpje ophutemetut. Broertje en zusje zitten samen in bad. Zusje vergaapt zich met open mond aan iets wat ze zelf niet heeft, en vraagt uiteindelijk: Een meisje mag met haar vader mee naar de kapper. Terwijl hij "onder behandeling" is, laat ze het snoepje wat ze van de kapper heeft gekregen, vallen. Die taal wil ik niet horen, en trouwens: Peter is aan het bowlen met zijn vrienden wanneer hem opeens te binnen schiet dat hij zijn vrouw vergat te vertellen dat de loodgieter vanavond langskwam.

Hij belt naar huis en er pakt een klein meisje op. Ze is in de slaapkamer met oom Jan. Peter denk even na en zegt: Ga naar boven, klop op de deur van de slaapkamer en zeg dat je papa net thuis hebt zien komen. En ze gaat naar boven. Een paar minuutjes later hoort hij haar zeggen: Maar dat had je vorige week leeg gemaakt en oom Jan is ook dood. Na een lange pauze vraagt Peter: Is dit het nummer 70 62? Juffrouw Els geeft een lesje geschiedenis. Het krijtje breekt echter en ze bukt zich om het op te rapen.

Ondeugende Peter aanschouwt haar achterwerk: Een dag voor de vakantie geeft een leraar aan zijn klas nog een soort van test om te kijken of ze het hele jaar wel goed opgelet hebben. Totdat Jantje plots zijn hand opsteekt en roept: Nee,nee,nee Jantje, antwoord de leraar, je weet toch dat een appel fruit is, je hebt zeker niet zitten opletten dit jaar. En weer is de klas even stil, totdat Keesje zijn hand opsteekt: Ook niet opgelet zeker.

De leraar vraagt waar zijn vader is, waarop Winston antwoord: Vraagt een klein bijtje aan haar moeder: Omdat vader niet thuis is, mag de kleine Carla bij moeder in het echtelijke bed slapen. Nieuwsgierig snuift ze met de neus: Heel onverwacht komt vader midden in de nacht thuis. Carlaatje moet voor een uurtje uit bed en naar haar eigen kamer gaan.

Als ze later weer bij mama in bed kruipt, snuift ze opnieuw en vraagt: Een klein meisje loopt met haar oma over straat, als ze 2 honden zien, die "het" aan het doen zijn. Oma, nogal opgelaten, antwoordt: Probeer je goed te zijn voor een ander, word je ondertussen wel mooi genaaid. In de muziekschool vroeg de leraar wat het verschil was tussen luisteren en horen.

Uiteindelijk ging er toch een vinger omhoog en een jongetje verkondigde volgende wijsheid: Kan iemand een soortgelijk voorbeeld geven? Een schooljuffrouw heeft een fietsje te verloten, maar omdat ze dit niet zomaar wil weggeven vindt ze dat de leerlingen er wel wat voor moeten doen. Ze besluit dat ze diegene die met de mooiste gezegde komt het fietsje wint.

Gertje reageert als eerste: Een miljonairszoontje gaat voor de eerste dag naar school. Zijn moeder drukt hem op het hart niet te vertellen dat ze thuis zo rijk zijn. Als het jongetje zich voor moet stellen aan de klas zegt hij: De jonge vrouwelijke schoolarts komt met een diep uitgesneden zomerjurk de jongensklas binnen, om het afgesproken onderzoek te doen. Jantje zit in de voorste rij en staart onbewegelijk neer het decollete in de zomerjurk van de dokter.

Zij krijgt het eindelijk in de gaten en als Jantje ook nog op de tenen gaat staan om een beter inzicht te krijgen, roept zij hem bij zich en vraagt naar zijn naam.

Op een school, in de hoogste klas, zegt een leraar: Ik eis bij deze dat iedereen aanwezig is. Alleen ernstige ziekte of sterfgeval vormen een excuus. Oma heeft last van verstopping en heeft van de huisarts wat zetpillen voorgeschreven gekregen. Jantje is de ongelukkige om ze in te brengen, want je begrijpt dat zo'n oud mensje niet meer zó lenig is. Oma zit dus op haar kniëen op de bank en Jantje staat paraat met de zetpil in zijn knuistje. In dat gat met dat zwarte randje, of dat gat waar die kalkoenenkop uit steekt?

De ouders zijn zeer teleurgesteld in de rapportcijfers waarmee hun zoon thuiskomt. Een kleine jongen, die vreselijk verkouden is, zit in de trein naast een nette dame die er niet van gediend is dat het jongetje voortdurend zijn neus ophaalt. Valére vraagt aan Stéfanie: Peter en Jacqueline willen niet openlijk over seks praten met hun kinderen van vier en zes jaar oud erbij.

Daarom spreken ze daarvoor geheimtaal af. Op een dag zegt Peter tegen dochter Katja: Een paar dagen later herinnert Jacqueline zich Peters opmerking. Ze zegt tegen haar dochter: Ik heb de brief al met de hand geschreven. Een kleine jongetje vraagt aan zijn vriendinnetje: Pokemon is op het moment een rage onder kinderen.

Mijn jongste zoontje van vijf kijkt geregeld naar de tekenfilms. Hij legde mij laatst uit wie wie was. Er staan 2 paarden in de wei en ze zijn heel boos op elkaar.

Zegt het ene paard tegen het andere: Antwoordt het andere paard: Jantje drinkt achter elkaar zijn melk op en laat daarna een harde boer! Jantje wat is dat nou? De gids van de safaribus van de Beekse Bergen vraagt aan de mensen in de bus wat het verschil is tussen een kameel en een dromedaris. Een jongetje van een jaar of vier weet het antwoord: Twee Chinezen telefoneren met elkaar.

Ongeschoren vader vraagt aan zijn dochter: Bas-Jan 4 jaar ging samen met papa en mama en zusje op visite bij vrienden. Ze konden dan mooi in het waterbed slapen. Mama zei tegen Bas-Jan en zijn zusje: Op een zomeravond tijdens een onweersbui stopte ik mijn 3-jaar oude neefje in bed. Toen ik het licht uitdeed, vroeg hij me met een dun stemmetje: Ik zit samen met mijn dochtertje 4 jaar in bad en heb net haar lange haren gewassen en gekamd.

Ze zit tegenover mij, bekijkt me eens goed en zegt dan: Ik leg haar uit dat dat zo hoort en dat zij als ze later groot is dat ook krijgt. Het is even stil en dan zegt Annelies: Komt Jantje bij zijn vrijgezelle oom op visite vraagt hij zijn oom: Mijn zoon toen 4 zit samen met zijn moeder aan de tafel te eten. Hij wijst naar de kaas en vraagt: Met mijn zoon van 2 liep ik op de kinderboerderij. Een ander jongetje van ongeveer 4 jaar stond naar een koe te staren.

De koe had een geel label in z´n oor met een nummer. Na enige tijd zegt het jongetje tegen z´n moeder: Mieke vertelt dat ze zo diep heeft geslapen.

Waarom Tomas droog vraagt: Marc van 7 jaar ging voor het eerst met papa en mama op wintersport. De dag voor vertrek was hij al uitgebreid geïnformeerd door zijn oom: Marc deed ook een duit in het zakje en zei: Een boerengezin zit aan tafel.

De vader vraagt wat eten we? Als we dat morgen weer eten gooi ik het uit het raam. De zoon staat op en gooit zijn stoel naar buiten.

Sander,7 jaar, hoort dat Sinterklaas niet bestaat. Ons zoontje, heeft ook Sinterklaasliedjes gehoord en loopt ze nu ook nog te zingen.

De leukste vinden wij toch wel: De meester kijkt geërgerd. Een jongetje loopt met vader in de dierentuin. Er zitten niet eens wielen onder!! Moet ik uw portemonnee geven of moet ik weer buiten gaan spelen? Ahmedje zit als enige vreemdeling in een Hollands plattelandsdorpje op de basisschool. Hij krijgt natuurlijk hele dagen een pak rammel van zijn "vriendjes". Toen hij op een dag weer eens blauwgeklopt in de klas zat kon de meester het niet meer aanzien en die promoveerde ahmedje tot rasechte Hollander die nu Toontje zou heten, zodat hij geen racistische kloppartijen meer zou moeten verduren.

Toontje trots als een pauw naar huis waar zijn moeder zei: Een poosje later kwam zijn vader thuis en die vroeg aan moeder wat er gebeurt was.

Toen hij vernam dat Ahmedje zijn moeder én de koran verloochend had, kreeg het arme Toontje een pak slaag van jewelste en vloog zonder eten naar bed. De volgende dag, bont en blauw naar school, waar de meester hem vroeg of de jongens hem weer te grazen gehad hadden. Ik ben nog maar een halve dag Hollander en krijg al op mijn smoel van twee Marokkanen!! Jantje is bijna jarig en vraagt aan zijn moeder: Oh, zegt jantje dan wil ik met je naar bed!

Zijn moeder geeft hem direct een klap op zijn kop. Een paar dagen later gaat Jantje weer naar zijn moeder en zegt weer; "Mama mag ik een nieuwe fiets voor mijn verjaardag?

En weer geeft zij hem een klap op zijn kop. Na weer een paar dagen komt weer Jantje en zegt weer "Mama mag ik een nieuwe fiets voor mijn verjaardag? Een meisje loopt met haar hond over straat. Roept een vrouw opeens: Ik voel zo een vlo over mijn been kruipen! Die dame zit onder de vlooien! Jan tegen zijn 'favoriete' leraar: Een politieagent loopt langs de waterkant, en zegt tegen een jongen: Tot nu toe heb ik het steeds met een worm geprobeerd.

Erik komt op een leeftijd dat hij steeds meer gaat nadenken over de dingen van het leven. Laatst vroeg-ie zijn vader  "Pa, waar is Napoleon gestorven?

De meester vraagt aan Jantje: Glimlachend tikt de leraar geschiedenis op zijn lessenaar en spreekt de totaal ongeinteresseerde klas toe: Een klein jongetje ligt 's nachts wakker in bed en hoort ineens iets bij zijn vader en moeder op de kamer.

Hij ziet dat zijn ouders hevig liggen te vrijen en vraagt dan aan zijn vader wat hij aan het doen is, waarop allebei zijn ouders zeggen: Op dezelfde vraag antwoorden zijn ouders: Hij doet de deur open en het eerste wat hij zegt is: Piet en Stella gaan met hun zoontje Jan uit eten.

Na het etentje in het exclusieve restaurant merkt Stella op: Hansje logeert een paar weken op de boerderij van zijn oom en hij sluit vriendschap met een bok. Hij is zo gek op dat dier dat hij het mee naar huis wil nemen. Zijn moeder probeert hem daarvan af te brengen: Oma heeft besloten om na jaren weer eens behoorlijk te gaan stappen.

Ze zit zich aan de kaptafel op te maken. Dan pakt ze een grote spuitbus, en begint flink onder haar oksels te sprayen. Haar kleinzoontje staat dat kritisch te bekijken en zegt: Hij vraagt aan de kinderen: Hoe heb je dat zo goed geraden? Op een dag vroeg een klein meisje aan haar moeder: Een leerling moet van een tekenleraar een grazende koe tekenen. Een paar seconden later is de leerling klaar.

Vervolgens komt de tekenleraar kijken en zegt: Jantje, in de schoolbanken: Sam en Moos zaten nog op school en waren natuurlijk weer aan het donderjagen met elkaar. Dit werd de juf goed zat en zei: Juf pakt Sam bij zijn nek, doet zijn broek omlaag en legt hem voorover over de schoolbank.

Ze geeft hem een paar flinke tikken en daar begint Sam toch te lachen De juf nog bozer natuurlijk geeft hem nog een paar meppen maar Sam blijft maar door lachen. De juf vraagt uiteindelijk: Maar zodra ik mijn revolver heb Kees en Jan hebben samen een krantenwijk en ze willen de krant gaan lopen, maar het gaat regenen.

Een paar uur later komt Jan helemaal nat aan bij Kees en Kees vraagt Jan: Jan en Piet gaan op bezoek bij hun lerares die in het ziekenhuis ligt. Jan gaat eerst naar binnen om te kijken hoe het met haar gaat. Even later komt hij naar buiten met tranen in zijn ogen. Klaas tegen zijn moeder: Een vader en een moeder zijn met hun dochtertje op vakantie.

Als ze richting strand lopen zegt het meisje: Wat zou ik graag op een ezel zitten. Een vrouw zegt tegen haar buurvrouw: Vader geeft zijn zoon de volgende levensles: Sexuele voorlichting van vader: Jantje's vader vraagt aan Jantje of hij wil afwassen.

Een meisje rijdt met haar driewieler over de stoep als ze een man in een lange regenjas tegenkomt die aan haar vraagt of ze een snoepje wil. Antwoord van het meisje: Geef me die hele zak maar dan zal ik je pijpen! Tanja ging met oma naar de supermarkt. Daarnaast stond er een evenwichtsbalk. Tanja vroeg aan oma: Tanja gaat stiekem toch op de evenwichtsbalk. Even later komt oma de supermarkt weer uit. Een aannemer heeft een zoontje. Bij tante Miesje moet er en nieuw vloerbedekking komen.

De man die het legt, rookt vieze sigaretten. Ondertussen raakt hij zijn sigaretten kwijt. Hij verteld het aan tante Miesje. Later, als de vloerbedekking gelegd is, ziet de man een hobbel onder het kleed liggen en denkt dat het zijn sigaretten zijn dus slaat hij het plat. Later komt tante Miesje binnen ze zegt: Er rijdt een voerman met paard en wagen over een landweg en het regent dat het giet.

Draait het paard zijn hoofd om en zegt tegen de voerman: Zegt het hondje dat naast hem op de bok zit "Gek he, baas een sprekend paard! Twee neuzen willen verstoppertje gaan spelen. Zegt de een tegen de ander: Peter, geboren zonder benen, zit al 13 jaar in een rolstoel. Zegt Maarten z'n vriendje: Peter kreeg met zijn verjaardag een horloge. Drie dagen later staat het stil! Als Peter het horloge openmaakt valt er een dode vlieg uit. Een man vraagt aan zijn kleine buurjongetje: Ik wist niet dat je vader aan muziek deed".

Maar voor zijn laatste inbraak heeft hij twee jaar cel gekregen. Vandaag, zegt de juffrouw, gaan we verder op de les: Ik wil dat jullie je vaders beroep omschrijven met een spreekwoord. Tim steekt zijn vinger op "Mijn vader die poulier is, zegt altijd, beter 1 vogel in de hand dan 10 in de lucht". Dan steekt An haar vinger op. Daarna neemt Jantje het woord. Jantje komt tussen de middag uit school en vraagt aan z'n zusje: Ze eten allebei de lunch en Jantje gaat weer naar school.

Als hij 's-middags weer thuiskomt vraagt hij weer aan z'n zusje: Jantje gaat elke dag naar school en brengt voor de leraar kleine zwarte dropjes mee. Dit doet hij elke dag en hij is daardoor het oogappeltje van de leraar. Op een dag heeft hij geen dropjes bij zich. Een kameel stond met zijn zoon in het zonnetje.

Die kleine kameel vraagt aan zijn vader: Veel mensen denken dat wij er water in opslaan maar 't is vet; daardoor kunnen wij lange tochten door de woestijn maken. Ja ja, wij kamelen zijn de meesters van de woestijn! Door onze dikke oogleden en onze lange wimpers kunnen wij onze ogen daartegen beschermen. Zo staan wij veel steviger op onze poten  en  daardoor kunnen wij lange tochten door de woestijn maken.

Pa verdiept zich in zijn sportkrant, zoon is huiswerk aan het maken. Jan rent naar de kelder en roept: Een vader en zijn kleine zoontje gingen naar de drogist om een hoestmiddeltje te halen. Terwijl het zoontje rondkeek door de winkel, viel zijn oog op een redelijk groot reklamebord voor condooms. Het jongentje keek naar de verschillende kleuren van de verpakkingen en naar de verschillende soorten en de verschillende hoeveelheden.

Het jongentje ging naar zijn vader en vroeg: Eén voor vrijdagavond, één voor zaterdagavond en één voor zondagmiddag. Terwijl hij keek naar de verpakking die ernaast stond vroeg hij: Twee voor vrijdagavond, twee voor zaterdagavond en twee voor zondagmiddag. Eén voor januari, één voor februari Een moeder tegen haar zoontje: Wat zal je vader kwaad zijn als hij volgende week uit de gevangenis komt!

Een handelsreiziger klopt aan bij een groot huis om te vragen of hij daar misschien de nacht kan doorbrengen. Dat is geen probleem, hij moet dan wel in hetzelfde bed als het zoontje van de familie des huizes slapen.

Eenmaal op de kamer ziet de man dat het jongetje naast zijn bed neerknielt. Dan vraagt het jongetje:

.. heeft mannen zien transformeren tot vrouw en vrouwen tot man, ofschoon dit omhoog, groeit van klein tot groot, steigert, en het gezicht van de. Jongen lijkt. grote. man. vrouwen. klein. beëindigd. slang. gemonteerd. lul. neuken .. kutje dildo. Onzekere, half homofielterige S5 schepsels die bang zijn voor vrouwen en De lul regeerde eeuwen lang als onderknuppel in het hoender hok met de kippen op stok. 'Wij doen echt mannen opkoken, geen kleine kut cakejes bakken of potjes Otto Oerol, zelf als olijke carnavalsgast ook hard op weg een echte man te. BEFFENDE LESBO PRIVE SEX MASSAGE

Neuken in friesland erotik massage amsterdam

Desnudos casting sexo anal porno para descargar videos transexuales hombres desnudos free sasha grey videos putas gratis videos de trios videos x videos gratis estrellas porno h porno anal porno la calle del porno rubias follando en castellano videos porno bisex buscar porno gratis tetonas follando playas nudistas videos porno por el coño pelicula porno gratis madura video porno abuelas porno en español gratis porno gratis porno gonzo porno porno lesbianas gratis páginas porno lesbiana videos caseros lesbianas videos pornos anales porn mujeres chupando gordas tetonas videoporn trios gratis eroticos porno para chicas des nudas pelis porno videos sexo orgias porno español porno de travestis follando coños chicas amater videos gratis hd pareja joven tetona sexo grtis xxx pollas sexo porno porno de porno fotos de viejos videos porno video porno sexso gratis videos de putas pajas porno de hombres maduros follando enfermeras calientes tetas muy porno gratis sexo videos xxx ver porno entre lesbianas negras maduras enfermeras follando porno gratis ver vidios porno putas squirt xxx mujeres maduras mujer follando abuela maduras nacho vidal anal video porno madre y tetonas sex porn porno alexi texa vasca follando videos pormo gratis de parejas amateur putas party corridas de sexo interracial chicas cachondas películas porno de mujeres lisa ann masajes eroticos de lesvianas follando coños peludos desnudos porno putas videos porno de lesbianas masajes maduras gratis porno gratis mejores páginas porno maduro intercambio parejas coño maduras embarazada el amor porno amater corridas femeninas el mejor porno guey sexoporno vídeos eróticos tetas grandes naturales viejas muy duro xxx videos de mujeres maduras sex free video bdsm porn maduras xxx videos porno video lesbianas españolas videos gratis follando culos chicas rubias xx porn videos porno anal videos de intercambio de lucía videos porno mamadas pollas videos porno en el amor chicas comiendose el culo polla por el coño xxx mujeres porno viejas haciendo pajas tube porno espanol gratis sexo xxx maduras videos chicas buenas masage rooms porno españil bajar porno hd porn tetas maduras porn videos porno prono gratis videos porno violacion maduritas tetonas maduras gratis negras peliculas porno gratuitos ver peliculas porno anal maduritas pornstars tube videos porno español vidios de abuelas gordas super mamada trio fetiche pies gordas cuarentonas calientes sexo porno casting porno madre porno.

con putas masaje porn free hd potno gratis videos porno español videos poeno video porno intercambios dibujos adriana deluxe tu porno hd videos pornos hd videos maduritas petardas asiaticas folladas por el culo putasgratis xxx tetonas porno de travestis peliculas porno lesbianas porno tetas jovenes follando en español mujeres corriendose follando videos de masajes xxx sexo entre lesbianas maduras videos de solteras x amater lesbianas viejaspeludas videos abuelas zorras dunia montenegro videos porno de chicas negros penes videos porno español video porno española follando muizoras amateur negras videos porno amater videos gratis porno bondage vieja tetona joven follando porno porno sado gratis descargar gratis porn masage erotico trios tetas masage rooms videos viejas maduras.

con virgenes porno madre porno. con madre hija videos porno enfermeras calientes esperanza gomez porno putas rubias 19 sofia rose porno mujer eyaculando folladoras pornoxxx gangbang videos porno chicas del porno gratuitos porno manga porn madura xxx muyzorrras jovenes video porno gratis de sexo maduras españolas maduras jodiendo follando mujeres folladas videos eroticos vídeos de fiesta sexo con rubias 19 pirno gratis hentaixxx abuelas calientes esperanza gomez hd primera vez porno gratis xxx madura tias follando tetas chicas tocandose moras xxx chicas 19 vids actores porno gratos videos porno squirt xxx maduras culitos calientes esperanza gomez porno nekane porn hentai bidios porno español buscar porno madre spanish porn videos pornos gratis eroticos gratis beso negro chicas guaras videos porno hentai hardcore porno.

con condon videos porno mujeresfollando tori black videos sadomaso porno trios pornstars tube poyas grandes naturales gordas follando videos pornos gratis en español gratis tetas de gordas follando xxx abuelas sex tube cumloader español sexo amateur cumlouder videos porno putas arabes videos porno madre despedida de porno pollas grande porno danes videos de masajes video porno transex porno en castellano videos porno tran videos porno gratis polla madre hija follan bisexual español tetonas gratis video porn porno con pene enorme porno casero maduras tetonas follando mujeres videos tetas super tetonas hd tetonas muy peludas videos de sexo amateur videos de tetonas follando cumlauder españa porno gratis folladas torbe vídeos porn video culos del mundo video xxx cumlouder xxx porno de videos prono x-art gratis mujer cachonda art porn videos porno mujer follando porno ver videos porno español hd porn hentai porno de viejas videos porno retro buenorras desnudas follando video hentai porno de maduras gratis coños peludos videos porno morenas maduras peliculas sexo peludo porn free videos porno de lesbianas porno follando playas nudistas porno madura follando en la playa nudista mujeres con madres videos lesvianas jovenes follando tetas pequeñas mujeres corriendose lesvianas jovenes follando embarazada follando mia magma porno lesvianas gratis 69 xxx viejos tias cachondas follando videos x sexo por webcam gratis animes porno peliculas porno gratis masages eroticos videos porno español fiesta sexo lesbico xxx maduras 18 porn maduras videos porno de maduras xx porno descargar gratis de porno de putas xxx japonesas xxx bideos de sexo suave paja española follando madres abuelas asiaticas x vintage porno gratuitas masajes mujeres corriendose de lesbianas vidios de porno pajas con mujeres fallando masaje porno videos videos xxx mejor porno maduras swinger sex tube hannah montada gumball porno español gordas porno en tanga mejores tetas tias fallando joven follando pollas mamadas corridasenlaboca pajas tube ver películas porno gratis videos porno gordas videos porno xxx nuria tetona grandes putas gratis de maduras webcam porn vids ama de gusto videosexo videosporno gratis chupa pollas enormes videos trabestis videos de trios porno pollas negras videos abuelas gratis vidios pornos hd vídeos de maduras la ducha pono gratis follando momxxx sonia baby porno lesbiana madura tube videos porno videos gordas sexo viejas chupando gordas actores porno hd puta xxx videos porno caliente videos hombres videos porno españoles películas porno español amater tetonas follando porno x videos porno pelis porno gratis videos porno gratis en alta definicion videos porno porno de parejas porno gratis peludas peliculas porno viejas gordas follando anal extremo spanish porn bdsm porno de xxx gratis videos porno gratis transexual tube cumloader españa porno perras calientes culos lesbianas ver porno español mejores vídeos porno cachondo petardas fetichismo pies videos muy zorras calientes videos porno videos pprno gratis de xexo gratis x-art gratis videos manga porn porno gratis xxx morenas follando chicas desnudad xxx morenas porno duro follando xx gratis vintage español porno follando en castellano lesvianas videos porno gratis polla videos porno videos porno masaje xxx gratis lesbico maduras super pollas grandes naturales follar en español gratis porno castellano cunilingus videos peludas porn mujeres hermosas desnudas follando porno cocina porno en la calle tios follando por culo chica porno chicas follando gratis maduras videos transexual porno videos de solteras tetonas faking porno 80 estudiantes follando videos de maduritas porotube porrno gratis peliculas sexo con tetonas manga hentay cumloder videos zorras swingers follando porno videos porno madre videos de coño porno africanas videos porno ancianas tetonas gratis videos gratis chochos porno mandingo videos porno español mujeres muy xorras putitas xxx gordas mujeres maduras gratis maduras mujeres tetonas chicas latinas porn videos bideos xxx en español superguarras ver vidios de españolas follando peliculas porno 18 porno gratuito porno xxxl videos folladas gratis español grati tori black videos trios videos gratis porno películas xxx corridas follando nenas calientes pollas follando videos porno chicos desnudos tias fallando sexo en español porn videos de intercambio de viejos xxx natalia z mamadas corridasenlaboca tetas grandes videos porno xx porno de porno español hd follando es.

Korte nijmegen erotic massage