Opengesperde kut sex in sexclub

opengesperde kut sex in sexclub

Ze zijn verslaafd aan geile sex. Kom je meedoen met hun prive trio, ze zoeken nog een geile partner erbij. Met lange diepe halen neuken in de krapste poepgaatjes, dat is waar het allemaal om draait. Ram je harde pik er maar in! Zijn meester is streng en slaat hem op zijn reet! Lekker neuken met 10 mannen tegelijk!

Zijn eerste keer anaal! Bekijk hier hoe vader zich vergrijpt aan zijn dochter. Hij dwingt haar om op zijn harde lul te rijden! Zou jij die gozer niet willen zijn in haar kontje? Mijn Vrouw Vernederd Categorie: We dwongen haar wijdbeens te gaan staan zodat we ook de schaamlippen konden bekijken en lieten haar voorover buigen zodat we haar aars konden zien. Een van mijn vrienden stelde voor haar op bed te leggen en haar dan allerlei houdingen te laten aannemen zodat we haar geslachtsdelen eens goed konden bekijken en bewerken.

Dat leek me wel wat en we brachten mijn nog steeds tegenstribbelende vrouw naar de slaapkamer. Valt ook niet mee als je 58 bent en naakt ten toongesteld wordt voor de ogen van een stel vrienden van je man terwijl 2 vrienden ook nog hun zoon van 19 en 21 hadden mee gebracht! Eenmaal in de slaapkamer legden we mijn vrouw op bed en een paar vrienden trokken haar benen uit elkaar zodat haar schaamlippen volledig werden ten toon gesteld.

Ik pakte de video camera en sloot die aan op de flatscreen zodat haar kut nu ook nog levensgroot werd geprojecteerd. Iemand zei waarom maak je geen foto’s? Kun je die op het internet zetten zodat iedereen die dat wil de kut van je vrouw kan bekijken. Die gedachte maakte me bloedgeil en ik begon deze foto’s te maken. Hier ligt ze dan, mijn eigen vrouw, volslagen naakt, benen wijd, de schaamlippen goed te bekijken maar ik wilde iedereen en ook op het net meer van haar kut laten zien dus..

Ze smeekte me haar deze intense vernedering niet aan te doen maar ik vroeg mijn vrienden wat ze er van zouden vinden als ik mijn vrouw zo ten toon zou stellen en dat wilden ze wel eens zien!.

Het leek me een heerlijke vernedering voor mijn vrouw als niet ik maar een van de gasten haar de kut zou opentrekken en ik zei tegen de 21 jarige zoon van een vriend wat hij moest doen. Ga naast haar staan en trek de schaamlippen eens open zodat je de clitoris van mijn vrouw kunt laten zien, dat deed hij en daarna zei ik hem trek haar de kut nu nog verder open zodat ook de binnenste schaamlippen wijd opengesperd worden.

Mijn vrienden juichten toen mijn vrouw zo werd getoond, ze bekeken haar tot diep in de vagina! Ik gaf de jongen nu een klem en zei zet een poot vast op haar linkerschaamlip, trek haar de kut nu weer net zo wijd open en zet de klem vast. De kut van mijn vrouw was nu enorm ver opengesperd en we bekeken haar met genoegen, bespraken haar clitoris en de schaamlippen en natuurlijk hoe wijd en diep haar kut eigenlijk wel is.

Na haar een poosje zo bekeken te hebben vroeg ik mijn vrienden of ze ook de billen en anus van mijn vrouw eens wat beter wilden bekijken. We hebben geen kinderen. Ik zou niet zeggen dat ons huwelijk een super huwelijk is. Maurice heeft een eigen bedrijf dat wat doet in import en export of zoiets. Het was mij nooit duidelijk wat precies, maar hij verdiende er voldoende geld mee om ons een luxe leven te bezorgen met een mooi huis, twee mooie auto's, een boot en regelmatig vakanties naar de mooiste bestemmingen.

En het mooie is, ik hoefde er niet voor te werken. Ik hoefde alleen maar mooi te zijn, wat huishoudelijk werk te doen, en hem sexueel van dienst te zijn wanneer hij dit wilde. En voor de rest kon ik de dag doorbrengen met bezoekjes aan vriendinnen, fitnessen, tennisen etc.

Een mooi leven dus. Ik zag er van nature al goed uit met m'n lange blonde haren, en met heel regelmatige bezoeken aan de sportschool hield ik mijn lichaam perfect in vorm.

Een investering van Zoals gezegd had ik geen flauw idee in wat voor handel Maurice zat of met wie hij zaken deed. Maar die Woensdag avond werd ik plotsklaps keihard geconfronteerd met het zakelijke leven van m'n echtgenoot en een aantal van zijn zakenrelaties. Het was rond We zaten samen op de bank in ons luxe penthouse een glaasje wijn te drinken terwijl we wat tv zaten te kijken. Ik had gemerkt dat Maurice de afgelopen week nogal gespannen was. Ik dacht dat een stevige vrijpartij misschien wel wat van die stress zou weg nemen.

Ik had me dus sexy gekleed in een van m'n vele geile lingerie setjes. Hierover had ik een zijde negliche aangedaan van dezelfde kleur met bijpassende stiletto naaldhakken. Ik had hem de hele avond al een beetje zitten opgeilen, en ik wist dat hij ondanks alle stress zo toch zou toegeven aan z'n lust.

Terwijl we zaten te zoenen op de bank hoorde ik een geluid in de hal. Maurice vloog op van de bank en rende richting de hal. Maar voor hij daar was stormde er tot mijn schrik 4 mij vreemde mannen de woonkamer in. Twee van hen hadden een pistool in hun handen.

De twee zonder pistool grepen Maurice in een soort houdgreep beet. Op dat moment kwam er heel relaxed een 5e man binnenlopen. Aan z'n houding kon je zien dat hij de leider van het groepje was. We konden je de afgelopen dagen maar niet bereiken, dus ik dacht, laten we dan bij hem thuis maar eens letterlijk en figuurlijk met de deur in huis vallen", zei de man die zojuist binnen was gekomen.

Maurice zuchte alleen maar. Nou stel je ons voor? Ik ben een klant van je echtgenoot, echter geen tevreden klant. Je man is z'n afspraken niet nagekomen. Dat heeft me meer dan Je man was de afgelopen dagen ineens niet bereikbaar. Dus toen heb ik wat rondgevraagd en zodoende ben ik op dit adres terechtgekomen.

Ik denk dan ga ik maar even bij Maurice thuislangs om m'n geld dat ik tegoed heb te incasseren. Dus Maurice, zeg me maar even waar de kluis is. Plotsklaps kwam de leider achter me staan, hij trok een stiletto uit z'n colbert, knipte het open en hield het lemet tegen mijn gezicht terwijl hij met z'n linkerhand m'n hoofd stevig vastgeklemd hield. Die zogenaamde loyale vriendjes van je die me je adres hebben gegeven wisten me ook te vertellen dat je een kluis in je slaapkamer hebt.

Dus ik zou nu maar snel meewerken en die kluis openmaken. Het zou jammer zijn als ik dat mooie gezichtje van je vrouw zou moeten bewerken. M'n paradijselijke leven was ineens in elkaar gestort. Maurice zag dat weerstand bieden zinloos was en liep gedwee met twee van de mannen naar onze slaapkamer. Ik hoorde hoe hij het schilderij aan de wand opzij schoof en de kluis openmaakte.

Ondertussen liet de leider het puntje van z'n mes vlak boven m'n huid langs m'n gezicht en hals bewegen. Ik durfde nauwelijks te bewegen, bang dat het vlijmscherpe mes me dan open zou snijden. De minuten die voorbij gingen leken uren te duren. Toen kwamen de twee mannen en Maurice weer binnen.

Alles bij elkaar nog geen Uit z'n bankdocumentatie blijkt dat hij eigenlijk maar een arme sloeber is. De auto's en alle luxe die we hier zien zijn bij elkaar geleend.

Hij is eigenlijk geen stuiver waard. Je gaat elke stuiver die ik kwijt ben geraakt voor me terug verdienen, met rente erbij.

Heb je hier een camera? Ik was bang dat ze Maurice iets zouden aandoen en vertelde ze dus meteen in welke kast ze moesten kijken. Een van de mannen liep naar de betreffende kast en kwam terug met onze digitale foto en videocamera. Ondertussen bonden de andere mannen maurice vast aan 1 van de eetstoelen. Vervolgens volgde er een hele reeks commando's over poses die ik moest aannemen voor de twee mannen die de camera's bediende.

In het begin weigerde ik gevolg te geven aan de opdrachten, maar dit had tot gevolg dat Maurice harde klappen kreeg. Ik besloot daarom om maar te gehoorzamen, en zo eindigde ik dus na een kwartier mezelf vingerend op de bank, nog slechts gehuld in m'n naaldhakken en met m'n slipje opzij geschoven.

We gaan dit via de mail aan onze vaste klanten verzenden, en dan weet ik zeker dat er morgenavond voldoende belangstelling in onze club voor je zal zijn. Het is niet vaak dat we zulk mooi vers neukvlees in onze hoerenkast hebben. Afhankelijk van hoeveel die eikel van een vent van je terug verdient voor me zal je zeker het komende jaar voor mij werken in mijn sexclub "the Pleasure Dome", dus ik hoop dat je van een stevige wip houdt".

De beide mannen deden de camera's uit en leken aanstalten te maken weg te gaan. Zou dit drama dan eindelijk voorbij zijn, misschien waren het maar loze dreigementen.

De leider trok me met m'n hoofd over de rugleuning van de bank heen. Hij ramde z'n pik in m'n mond. Ondertussen stonden 3 van de mannen achter mij.

Ik voelde hun handen langs m'n benen en billen glijden, en niet lang daarna voelde ik de eerste vingers m'n kutje in glijden.

En ook m'n kontgaatje was niet heilig voor ze. De vierde man zat half naast en onder me op de bank en speelde met m'n tieten en sabbelde aan m'n tepels terwijl hij zichzelf langzaam aftrok. Hij was niet zo groot geschapen, dus het was op zich makelijk te verdragen. Hij hield m'n hoofd stevig beet met z'n beide handen, dus ik kon niet achter me kijken wat er daar gebeurde.

De in een condoom gehulde eikel die zich tussen m'n schaamlippen door naar binnen wilde persen kwam voor mij dan ook onverwacht, hoewel ik anderzijds natuurlijk wist dat elk van de mannen me minimaal èèn beurt zouden geven. Ze hadden me vagina al flink voorbewerkt met hun vingers, en niet zonder effect.

Hoewel ik het probeerde tegen te gaan was ik namelijk toch behoorlijk nat geworden. Dus mijn poging om m'n kutje dicht te knijpen en die penis buiten te houden had totaal geen succes. Ondanks het feit dat dit echt een pik van fors formaat was schoof de dikke kloppende eikel soepel naar binnen.

In langzame stoten drong hij steeds dieper m'n neukgrotje binnen. Ik kon het niet zien, maar ik voelde dat deze lul groter was dan enige lul die me eerder geneukt had. Eindelijk voelde ik zijn ballen tegen m'n onderlichaam aankletsen.

Toen voerde hij het tempo op. In steeds hoger tempo trok hij z'n neukstaaf bijna uit m'n kut terug om hem er vervolgens helemaal tot aan de wortel weer in te rammen. En als afwisseling daarop trok hij z'n lul bijna helemaal terug om hem vervolgens met z'n hand zo te sturen dat z'n dikke eikel heerlijk over m'n G-spot schuurde. Ik voelde hoe m'n onderbuik hard werd als voorbode van een naderend orgasme.

Ik krijg altijd tamelijk heftige orgasmes, iets wat Maurice altijd erg opwond, maar nu zou hij het waarschijnlijk een stuk minder vinden. De man achter me was z'n lul weer diep in m'n spleet aan het rammen en ik kon een orgasme bedwingen, maar toen hij z'n lul weer terug trok om met de top van z'n dikke lange neukstaaf m'n G-spot te stimuleren hield ik het niet meer.

M'n kreunen werd enigszins gedempt door de pik in m'n mond, maar vanwege het verkrampte trekken van m'n lichaam en vanwege de golf geil die langs m'n dijen omlaag stroomde was het voor iedereen duidelijk dat ik een heftig orgasme had gekregen. De man die m'n mond neukte raakte blijkbaar extra opgewonden door m'm klaarkomen, want nadat hij Maurice zo had beledigd kon hij niets anders meer uitbrengen dan diep gegrom, en enkele seconden later voelde ik hoe hij z'n zaad diep in m'n keel spoot.

Ik kon niets anders doen dan het inslikken. Ook de vent die me neukte zat blijkbaar diep bij z'n hoogtepunt. Hij maakte nu nog maar hele snelle korte stootjes waarbij z'n ballen ritmisch tegen m'n kittelaar aan sloegen. Plotseling trok hij z'n lul uit m'n schede. Ik keek snel achterom en zag hoe het condoom van z'n heerlijke berelul afhaalde.

Hij legde z'n lul in m'n bilspleet en kneep met beide handen m'n billen tegen elkaar. Toen begon hij stotende bewegingen te maken zodat hij zich als het ware met mijn billen aftrok. Het duurde slechts secondes voordat ik hem hard hoorde briesen en voelde hoe de klodders sperma op m'n rug landen.

De man die op de bank gezeten met m'n tieten had gespeeld had zich inmiddels onder mij gemanouvreerd. Hij had een rubbertje om z'n lul gedaan en trok me nu met èèn hand om m'n heupen omlaag. Met z'n andere hand manouvreerde hij zijn piemel van gemiddeld formaat zodanig dat deze m'n kut ingleed. Na die eerdere megalul was deze doorsnee pik een koud kunstje. Veel rust kreeg ik echter niet, want vrijwel onmiddellijk voelde ik hoe een tweede pik zich duwend een weg door m'n bilspleet zocht, overduidelijk op zoek naar m'n kontgaatje om zich daar naar binnen te dringen.

Toen ik 17 was ben ik ooit eens met een al wat oudere man naar bed geweest. Hij wilde me ook anaal neuken, en ik wilde me niet aan stellen als een "klein meisje', en dus liet ik hem z'n gang gaan. Zonder enig voorbereidend voorspel penetreerde hij me en het werd een heel pijnlijke ervaring. Sindsdien heb ik het nooit meer toegelaten, ondanks dat ik van vriendinnen hoorde dat het met de juiste vorm van voorbereiding een heerlijke vorm van sex kon zijn. Ik geloofde er echter niet meer in en deed nu dus ook erg mijn best om deze pik buiten de deur te houden.

Hij had de ingang gevonden, maar ik hield de deur zo strak mogelijk dicht. Z'n forse eikel duwde tegen m'n sluitspier. Plotseling verscheen de 5e man voor m'n neus. De aanblik van zijn pik schokte me. Het was niet zo zeer de lengte, maar z'n pik die bij de wortel al behoorlijk dik was werd naar boven toe eigenlijk nog dikker en monde uit in een soort paddestoel vormige eikel.

Het zien van z'n pik leidde me kortstondig af van de strijd die ik met m'n anus voerde. Dit was echter voldoende, en ik voelde hoe zijn eikel langs m'n sluitspier naar binnen gleed.

Nu hij eenmaal binnen was ontspande ik m'n sluitspier maar, en bemerkte dat z'n penis, ondanks z'n meer dan doorsnee formaat, redelijk soepel m'n aarsje binnengleed, hierbij geholpen door mijn eigen geil dat hij vanuit m'n zeiknatte kutje over z'n condoom had gesmeerd.

Ondertussen had ik de paddestoel pik naar binnengezogen en draaide met m'n tong een rondje, nou ja, eerder een cirkel rond z'n gigantische eikel. De mannen achter mij hadden wat moeite. Door de wat ongemakkelijke hoek waarin we lagen werd de pik van de man die onder me lag nogal tegen de juiste richting ingebogen wat niet erg comfortabel was.

Ook voor de man die me in m'n kont neukte was de hoek niet juist wat erin resulteerde dat z'n pik er regelmatig uitschoot. Nu ik geen weerstand meer bood kreeg die hem wel weer met redelijk gemak terug in m'n kontje, maar toch, het was verre van ideaal.

Nadat z'n pik voor de zesde keer uit m'n anus was geschoten zei hij; "nou ben ik het zat. Ik heb net een heerlijk bed gezien. Dat lijkt me een veel betere locatie om die sloerie haar reet door te naaien. Vervolgens tilde hij me op met z'n handen op m'n tieten terwijl z'n stijve pik in m'n kont fungeerde als de lepel van een vorkheftruck. Zo tilde hij mij naar onze slaapkamer. Hij ging ruggelings op ons bed liggen met mij ruggelings boven op hem.

Hij pakte mijn benen beet en trok ze naar achter en uit elkaar en begon met z'n heupen te stoten zodat z'n pik m'n kontje doorpompte. En eerlijk gezegd maakte het me beregeil. De andere mannen hadden inmiddels Maurice z'n stoel opgepakt en hem in de slaapkamer deuropening neer gezet.

Tegen de muur aan het voeteneind van ons bed staat een kledingkast met spiegeldeuren. Ik keek hierin en zag hoe de forse pik van de man ritmisch tussen m'n billen verdween en weer tevoorschijn kwam. Daarboven zag ik m'n opengesperde kletsnatte kutje en m'n d-cup tieten die stuiterde op het ritme van de anale neukbeurt die ik kreeg. Het moest Maurice pijn doen. Aan het begin van onze relatie had hij gevraagd of hij mij op z'n grieks mocht neuken, maar ik had dat nooit toegelaten, en nu werd ik hier voor zijn ogen door een wildvreemde vent in m'n heerlijke kontje geneukt.

Mijn opengesperde kut was natuurlijk een makkelijke prooi voor de kerel die op de bank onder me had gezeten. In èèn poging ramde hij z'n piemel m'n vagina in, en hij begon me direct op een moordend tempo te naaien.

Met z'n handen kneede hij mijn tieten. De man ondermij had z'n pik diep m'n darmen ingeramd en hield zijn heupen nu stil. Hij had mij als het ware vast gespiest zodat z'n maat die bovenop me lag me gemakkelijker vaginaal te grazen kon nemen.

Al na een paar minuten naderde hij dan ook z'n hoogtepunt. Hij haalde z'n lul uit m'n kut, trok het condoom er vanaf, gaf er een paar rukjes aan en spoot z'n zaad over m'n tieten heen. Daarna stopte hij z'n pik in m'n mond zodat ik hem verder schoon kon likken.

De man die z'n pik in m'n kont had geparkeerd werd nu ook weer actief. Hij wisselde van positie. Hij draaide me op m'n linkerzij en trok mijn rechterbeen omhoog. Hij kwam op z'n linkerzij achter me liggen en stuurde zijn lul weer richting m'n anus.

Moeiteloos boorde hij z'n paal weer bij me naar binnen en hij begon me in een heftig tempo door te naaien. Met z'n rechterhand verdween hij tussen m'n benen en al snel voelde ik hoe z'n vingers m'n kutspleet binnengleden en daar op zoek gingen naar m'n G-spot en deze al snel vonden. Met z'n duim masseerde hij ondertussen het gebied rond m'n kittelaar. Ik kon het niet helpen, maar ik werd wederom gillend geil. Gelukkig had de man met de paddestoellul zijn neukapparaat weer in m'n mond gepropt zodat mijn orgastisch gehijg enigszins werd gedempt.

Een volgend orgasme schokte door mijn lichaam en het leek wel of het aanhield. Ik had een gevoel alsof ik zo meteen flauw zou vallen. De vette pik tussen m'n billen werd steeds sneller in lange halen van eikel tot wortel in en uit m'n aarsje geramd. Juist op het moment dat ik dacht dat ik uit elkaar zou ploffen trok hij zich uit m'n kontgat terug.

Hij draaide me op m'n rug en ook hij nam m'n tieten als doelwit voor z'n ejaculatie. In tegenstelling tot z'n voorganger was hij echter een echte "spuitgast'. De eerste straal zaad kwam dan ook niet op m'n tieten maar in m'n gezicht. De golven zaad daarna dropen wel via m'n keiharde tepels langs m'n borsten naar beneden. De "paddestoel man' zag z'n kans nu schoon.

Hij duwde m'n benen uit elkaar en ik voelde hoe hij z'n vette mega eikel tegen m'n kutlipjes parkeerde. Ondanks het feit dat m'n kut zeiknat van het geil was koste het hem toch wat moeite om me te penetreren. Maar toen hij eenmaal in me was kon hij me soepel pompen.

Hij was het levende bewijs dat de dikte van een lul belangrijker voor het sexuele genot van een vrouw is dan de lengte, alhoewel hij daar ook niet over te klagen had.

Z'n dikke lul vulde m'n neukgrotje helemaal op. Vooral wanneer hij m'n g-spot passeerde werd ik waanzinnig van genot. Ik had nu geen controlle meer over m'n handelen en lag te kreunen en te hijgen als een nymphomane slet die al een jaar geen sex meer had gehad.

Aan het begin wou ik koel blijven voor Maurice, maar nu had ik geen remmingen meer. De andere mannen stonden allemaal rond ons bed en stonden zich stuk voor stuk af te trekken terwijl ze toekeken hoe ik murw werd geneukt.

De "paddestoel man' naaide me steeds heftiger en ik voelde hoe hij zijn hoogtepunt naderde. Maar toen trok hij z'n lul onverwacht uit me terug. Ik wil dat lekkere kontje nu ook wel eens uitproberen. De mannen kende echter geen pardon. Aan elke zijde van me kwam een man zitten die 1 van m'n benen naar achter duwde zodat m'n knie zowat in m'n oksel zat.

M'n bilspleet stond nu wijdopen en ik voelde z'n enorme knop tegen m'n kloppende aarsje persen. Ik probeerde m'n kontgat open te duwen, deels omdat ik wist dat hij toch niet zou opgeven om me anaal te penetreren en ik het hem het beste maar zo eenvoudig mogelijk kon maken, maar voor een groot deel ook omdat ik het in m'n supergeile bui als een uitdaging zag om deze reuzepik anaal te verzwelgen.

Voor een deel geholpen door het geil dat vanuit m'n kletsnatte kut m'n bilspleet in stroomde lukte het hem uiteindelijk om z'n eikel naar binnen te persen. En eenmaal binnen koste het hem niet veel moeite om in langzaam oplopend tempo z'n pik steeds dieper in me te rammen. Al snel voelde ik hoe hij z'n enorme ballen tussen m'n billen perste. In lange halen neukte hij m'n kontgat snoeihard door, en ik werd er strontgeil van.

Twee van de mannen die zich naast me aftrokken masseerde met hun vrije hand m'n schaamstreek, zowel aan de buiten- als binnenkant.

PICER SEX LUL AFBINDEN

: Opengesperde kut sex in sexclub

MAROKKAANSE HOEREN MELOEN NEUKEN Sex op hooizolder sperma tongen
Opengesperde kut sex in sexclub 254
Opengesperde kut sex in sexclub 235
Stijve aftrekken amateur gratis 703
Groepsexs homo afspreken Ik moest even naar het toilet en toen ik terugkwam zag ik wat hun allemaal zagen, ze keken bij mijn vrouwtje recht onder haar jurkje en tot mijn schrik zag ik dat haar string haar kale kut niet bedekte maar er naast was geschoven, ze keken zo in haar kutje en mevrouw had niets in de gaten. Hij pakte mijn benen beet en trok ze naar achter en uit elkaar en begon met z'n heupen te stoten zodat z'n pik m'n kontje doorpompte. Zijn eerste keer anaal! De telefoons werden weer te voorschijn gehaald en al mijn vrienden waren aan het filmen en fotograferen geslagen, in gedachte zag ik ze dit thuis al op de computer bekijken en uitvergroten zodat ze haar hele kut in close-up konden bekijken en zich af zaten te rukken. Beter - 2 Door: Sex Met Condoom Belangstelling voor:

Opengesperde kut sex in sexclub

Ze zijn verslaafd aan geile sex. Kom je meedoen met hun prive trio, ze zoeken nog een geile partner erbij. Met lange diepe halen neuken in de krapste poepgaatjes, dat is waar het allemaal om draait.

Ram je harde pik er maar in! Zijn meester is streng en slaat hem op zijn reet! Lekker neuken met 10 mannen tegelijk! Zijn eerste keer anaal! Bekijk hier hoe vader zich vergrijpt aan zijn dochter. Hij dwingt haar om op zijn harde lul te rijden!

Zou jij die gozer niet willen zijn in haar kontje? Mijn Vrouw Vernederd Categorie: We dwongen haar wijdbeens te gaan staan zodat we ook de schaamlippen konden bekijken en lieten haar voorover buigen zodat we haar aars konden zien. Een van mijn vrienden stelde voor haar op bed te leggen en haar dan allerlei houdingen te laten aannemen zodat we haar geslachtsdelen eens goed konden bekijken en bewerken.

Dat leek me wel wat en we brachten mijn nog steeds tegenstribbelende vrouw naar de slaapkamer. Valt ook niet mee als je 58 bent en naakt ten toongesteld wordt voor de ogen van een stel vrienden van je man terwijl 2 vrienden ook nog hun zoon van 19 en 21 hadden mee gebracht! Eenmaal in de slaapkamer legden we mijn vrouw op bed en een paar vrienden trokken haar benen uit elkaar zodat haar schaamlippen volledig werden ten toon gesteld. Ik pakte de video camera en sloot die aan op de flatscreen zodat haar kut nu ook nog levensgroot werd geprojecteerd.

Iemand zei waarom maak je geen foto’s? Kun je die op het internet zetten zodat iedereen die dat wil de kut van je vrouw kan bekijken. Die gedachte maakte me bloedgeil en ik begon deze foto’s te maken. Hier ligt ze dan, mijn eigen vrouw, volslagen naakt, benen wijd, de schaamlippen goed te bekijken maar ik wilde iedereen en ook op het net meer van haar kut laten zien dus..

Ze smeekte me haar deze intense vernedering niet aan te doen maar ik vroeg mijn vrienden wat ze er van zouden vinden als ik mijn vrouw zo ten toon zou stellen en dat wilden ze wel eens zien!. Het leek me een heerlijke vernedering voor mijn vrouw als niet ik maar een van de gasten haar de kut zou opentrekken en ik zei tegen de 21 jarige zoon van een vriend wat hij moest doen.

Ga naast haar staan en trek de schaamlippen eens open zodat je de clitoris van mijn vrouw kunt laten zien, dat deed hij en daarna zei ik hem trek haar de kut nu nog verder open zodat ook de binnenste schaamlippen wijd opengesperd worden.

Mijn vrienden juichten toen mijn vrouw zo werd getoond, ze bekeken haar tot diep in de vagina! Ik gaf de jongen nu een klem en zei zet een poot vast op haar linkerschaamlip, trek haar de kut nu weer net zo wijd open en zet de klem vast. De kut van mijn vrouw was nu enorm ver opengesperd en we bekeken haar met genoegen, bespraken haar clitoris en de schaamlippen en natuurlijk hoe wijd en diep haar kut eigenlijk wel is. Na haar een poosje zo bekeken te hebben vroeg ik mijn vrienden of ze ook de billen en anus van mijn vrouw eens wat beter wilden bekijken.

Hij draaide me op m'n linkerzij en trok mijn rechterbeen omhoog. Hij kwam op z'n linkerzij achter me liggen en stuurde zijn lul weer richting m'n anus. Moeiteloos boorde hij z'n paal weer bij me naar binnen en hij begon me in een heftig tempo door te naaien.

Met z'n rechterhand verdween hij tussen m'n benen en al snel voelde ik hoe z'n vingers m'n kutspleet binnengleden en daar op zoek gingen naar m'n G-spot en deze al snel vonden. Met z'n duim masseerde hij ondertussen het gebied rond m'n kittelaar. Ik kon het niet helpen, maar ik werd wederom gillend geil.

Gelukkig had de man met de paddestoellul zijn neukapparaat weer in m'n mond gepropt zodat mijn orgastisch gehijg enigszins werd gedempt. Een volgend orgasme schokte door mijn lichaam en het leek wel of het aanhield. Ik had een gevoel alsof ik zo meteen flauw zou vallen. De vette pik tussen m'n billen werd steeds sneller in lange halen van eikel tot wortel in en uit m'n aarsje geramd. Juist op het moment dat ik dacht dat ik uit elkaar zou ploffen trok hij zich uit m'n kontgat terug.

Hij draaide me op m'n rug en ook hij nam m'n tieten als doelwit voor z'n ejaculatie. In tegenstelling tot z'n voorganger was hij echter een echte "spuitgast'.

De eerste straal zaad kwam dan ook niet op m'n tieten maar in m'n gezicht. De golven zaad daarna dropen wel via m'n keiharde tepels langs m'n borsten naar beneden. De "paddestoel man' zag z'n kans nu schoon. Hij duwde m'n benen uit elkaar en ik voelde hoe hij z'n vette mega eikel tegen m'n kutlipjes parkeerde.

Ondanks het feit dat m'n kut zeiknat van het geil was koste het hem toch wat moeite om me te penetreren. Maar toen hij eenmaal in me was kon hij me soepel pompen. Hij was het levende bewijs dat de dikte van een lul belangrijker voor het sexuele genot van een vrouw is dan de lengte, alhoewel hij daar ook niet over te klagen had. Z'n dikke lul vulde m'n neukgrotje helemaal op. Vooral wanneer hij m'n g-spot passeerde werd ik waanzinnig van genot. Ik had nu geen controlle meer over m'n handelen en lag te kreunen en te hijgen als een nymphomane slet die al een jaar geen sex meer had gehad.

Aan het begin wou ik koel blijven voor Maurice, maar nu had ik geen remmingen meer. De andere mannen stonden allemaal rond ons bed en stonden zich stuk voor stuk af te trekken terwijl ze toekeken hoe ik murw werd geneukt. De "paddestoel man' naaide me steeds heftiger en ik voelde hoe hij zijn hoogtepunt naderde. Maar toen trok hij z'n lul onverwacht uit me terug.

Ik wil dat lekkere kontje nu ook wel eens uitproberen. De mannen kende echter geen pardon. Aan elke zijde van me kwam een man zitten die 1 van m'n benen naar achter duwde zodat m'n knie zowat in m'n oksel zat. M'n bilspleet stond nu wijdopen en ik voelde z'n enorme knop tegen m'n kloppende aarsje persen. Ik probeerde m'n kontgat open te duwen, deels omdat ik wist dat hij toch niet zou opgeven om me anaal te penetreren en ik het hem het beste maar zo eenvoudig mogelijk kon maken, maar voor een groot deel ook omdat ik het in m'n supergeile bui als een uitdaging zag om deze reuzepik anaal te verzwelgen.

Voor een deel geholpen door het geil dat vanuit m'n kletsnatte kut m'n bilspleet in stroomde lukte het hem uiteindelijk om z'n eikel naar binnen te persen. En eenmaal binnen koste het hem niet veel moeite om in langzaam oplopend tempo z'n pik steeds dieper in me te rammen. Al snel voelde ik hoe hij z'n enorme ballen tussen m'n billen perste.

In lange halen neukte hij m'n kontgat snoeihard door, en ik werd er strontgeil van. Twee van de mannen die zich naast me aftrokken masseerde met hun vrije hand m'n schaamstreek, zowel aan de buiten- als binnenkant.

Ik kreeg een volgend heftig orgasme. Dit maakte de mannen nog geiler. Een van hen propte z'n lul in m'n mond en spoot z'n zaad seconden later diep in m'n keel. Ik voelde hoe twee anderen hun sperma respectievelijk op m'n buik en m'n tieten spoten. Ik moest hun slapper wordende piemels schoonzuigen. Ondertussen neukte die paddestoel swantz me als een drilboor, en kort na de andere mannen kwam ook hij klaar.

Het condoom was blijkbaar gescheurd, want het voelde of er een hoge druk spuit afging in m'n kont. De hoeveelheid sperma die hij in m'n darmen spoot stond geheel in verhouding met de grootte van z'n ballen. Het leek wel of er geen eind aan kwam. Zodra hij z'n lul dan ook uit m'n aars haalde begon er sperma uit m'n wijdopengesperde kontgat te stromen. Twee van de mannen pakte Maurice met stoel en al op en brachten hem dichter bij het bed en kantelde hem voorover zodat hij met z'n hoofd bij m'n onderlichaam kwam.

Toen Maurice hier geen gehoor aan gaf kreeg hij een paar harde klappen vanachter op z'n nieren. Hij had vreselijke pijn en niet lang daarna voelde ik z'n tong tussen m'n billen doorglijden. Ik zette een beetje kracht en voelde en hoorde hoe een golf sperma uit m'n reet spoot en stroomde. Maurice z'n hoofd werd weer tegen m'n kont aan geduwd en lachend keken de mannen toe hoe Maurice m'n bilnaad schoon likte.

Hierna vertrokken twee van de mannen met Maurice. Ik kreeg het slipje en de negliche toegeworpen om me aan te kleden, maar ik mocht me niet douchen.

Het negliche bleef op diverse plaatsen dan ook aan m'n lichaam kleven a. De resterende drie mannen hadden een van onze koffers en een sporttas uit de kast gehaald.

Hierin hadden ze m'n drie lades met lingerie leeggestort. Ze doorzochten m'n uitgebreide kledingselectie en deden alle sexy topjes, rokjes en jurkjes in de koffer. Ook de twee viberators in mijn nachtkastje werden ontdekt wat natuurlijk tot veel opmerkingen van de drie mannen leiden.

Daarna verlieten ook wij het huis. Toen we in de lift stapte zag ik mezelf in de wand. Ik hoopte maar dat we niemand tegenkwamen want ik zag er niet echt representatief uit. Het negliche was super doorschijnend dus m'n dubbel d's zaten vol in zicht, en overal zaten klodders zaad op m'n lichaam, en dit werd alleen maar erger, want bij elke stap die ik zette stroomde er sperma uit m'n kontje, wat vervolgens langs m'n dijen naar beneden droop, want het beetje materiaal van de string tussen m'n billen hield vrijwel niks tegen.

Bij de auto aangekomen, een luxe Mercedes limousine, werd ik op de achterbank geduwd. Twee van de mannen kwamen naast me zitten, de derde kroop achter het stuur.

We verlieten de parkeergarage en draaide de weg op in de richting van het stadscentrum. We waren nauwelijks onderweg of ik voelde de handen van de mannen naast me al over m'n dijen glijden. Op dat zelfde moment pakte elk van de twee mannen naast me een been en trokken dat over hun schoot zodat ik wijdbeens tussen hen in kwam te zitten op het voorste randje van de achterbank. De chauffeur stelde zijn achteruitkijk spiegeltje bij zodat hij midden in m'n kruis keek. Gelukkig was het rond dit tijdstip rustig op straat want gedurende de gehele rit keek hij meer in de spiegel dan op de weg.

De man rechts van me spuugde een paar keer op de vibro en veegde zijn speeksel er overheen als glijmiddel en zette hem op de hoogste vibratiestand. Daarna schoof hij met z'n linkerhand m'n slipje opzij, en met dezelfde hand trok hij m'n schaamlippen uit elkaar. Met z'n rechterhand stuurde hij "tarzan' naar m'n kutje. Hij liet de dikke kop een tijdje met niet teveel druk tegen m'n binnenste schaamlipjes duwen, en merkte tot z'n genot dat de forse kunstlul binnen enkele tellen als een mes door warme boter naar binnen gleed.

Toen duwde hij de elektrische genotsstaaf vrijwel geheel naar binnen. Hierbij zorgde hij er voor dat de clitoris stimulator ook echt tegen m'n clit aan kwam. Dit was een lekker gevoel, maar het maakte me lang niet zo geil als het gevoel van de trillende vibro kop tegen m'n G-spot.

Hij pompte de vibro ritmisch in en uit m'n schede, en het duurde een tijdje voordat hij door had wat me echt geil maakte, maar toen hij het eenmaal wist maakte hij er goed gebruik van.

Hij veranderde de penetratie hoek zodanig dat hij lekker druk op m'n G-spot kon uitoefenen met de dikke gladde kop die hij op afwisselend tempo liet trillen. Ik probeerde m'n seksuele opwinding te verbergen, maar slaagde daar totaal niet in. M'n tepels priemde zowat door het negliche heen, m'n hele onderbuik was hard, ik kreunde heftig en was kletsnat.

Ik liet een van het sperma reutelende genotswind. Hij begon m'n anus inwendig te masseren, terwijl hij met z'n andere hand het gebied net boven m'n klit stevig masseerde. Ik was niet meer te houden en kwam heftig en langdurig klaar. Ik was nog aan het bijkomen van m'n orgasme toen de auto stilhield en ik naar buiten werd geduwd.

Ik kon nauwelijks staan. We waren ergens aan de achterzijde van een gebouw. Ik werd richting een trap geduwd en op nog wankele benen liep ik hier op m'n stilleto's naar toe. Terwijl ik de trap op liep fatsoeneerde ik m'n slipje weer zodat het de ingang van m'n neukgrotje bedekte. We gingen het gebouw binnen en kwamen in een eenvoudige gang die blijkbaar ook als o. Via nog weer twee deuren kwamen we uit op een mooi beklede overloop.

Je hoefde geen interrieur ontwerper te zijn om aan de gebruikte stoffen en kleuren te zien dat het hier om een sexclub ging.

Ook het gedempte geluid dat ik bij het passeren van 2 van de 3 deuren hoorde liet weinig te raden over. Bij de 4e deur gingen we naar binnen en kwamen in een nogal kitcherig ingericht kantoor.

De leider van de 5 mannen zat aan het bureau, dus Maurice was hier waarschijnlijk ook ergens. Achter het bureau zat een man van middelbare leeftijd die qua uiterlijk en kleding perfect bij het interieur paste.

Hij zal waarschijnlijk nog even met je kennismaken en er daarna voor zorgen dat je jezelf kunt opfrissen en kunt gaan slapen. Ik zie je van de week wel weer. En Henk, hou haar niet te lang op met je introductie. Ze heeft al een bewogen avond achter de rug. Henk luisterde goed naar z'n baas, want hij begon direct met z'n kennismaking. Hij draaide de deur op slot en haalde z'n pik uit z'n broek.

Hij duwde mij op m'n knieën. Ik wist wat er van me verwacht werd en dat weerstand bieden zinloos was. Het beste was om ervoor te zorgen dat het zo snel mogelijk voorbij was, dus ik zoog z'n half erecte lul naar binnen en begon hem zo geil mogelijk te pijpen. Het was dan ook een kwestie van seconden voordat ze lul keihard was. Hij had eigenlijk maar een klein pikkie, wat me eigenlijk wel goed beviel na die paar zware neukstaven die ik eerder op de avond voorgeschoteld had gekregen.

Ik kon z'n lul met gemak helemaal naar binnen zuigen. Afwisselend sabbelde ik ook op z'n ballen wat hem erg opwond, zelfs zo erg dat hij na twee minuten al bijna klaar kwam. Maar dat was niet zijn bedoeling, dus hij duwde me even weg zodat hij weer tot bedaren kon komen. Toen gebood hij mij te gaan staan. Hij kwam op me af en scheurde met twee handen m'n negliche aan flarden en gooide het op de grond. Met beide handen pakte hij m'n borsten en begon ze te masseren, alhoewel kneden een beter woord zou zijn.

Jij zal het goed doen hier slet. En dan ook nog zo'n lekker kutje en kontje erbij. Hij begon me wild te vingeren, dicht bij m'n G-spot maar iets te grof om me geil te maken.

Maar dat maakte hem weinig uit. Het ging hem puur om zijn genot, en niet om het mijne. Plotsklaps veegde hij een deel van z'n bureau schoon en haalde een condoom tevoorschijn. Hij zei tegen me dat ik dat om z'n pik moest doen. Het was alweer een tijd geleden dat ik een kapotje om een lul had gedaan. De laatste jaren had ik een spiraaltje dus Maurice hoefde nooit een condoom te gebruiken. Maar ik had Henk z'n pik toch vlot ingepakt. Meteen duwde hij me grof voorover over het bureau.

Met een hand pakte hij m'n stringetje en scheurde het van m'n billen. Direct boorde hij z'n piemel vanachter tussen m'n kutlipjes en ramde hem helemaal naar binnen. Hij begon me direct in hoog tempo keihard door te naaien, terwijl hij met z'n handen vanachter m'n beiden tieten pakte.

Met m'n eigen handen masseerde ik m'n schaamstreek om ervoor te zorgen dat ik wat natter werd, want door z'n ruwe handelen was de sex voor het eerst die avond wat gevoelig.

Maar gelukkig had ik mezelf snel al wat geiler gemaakt en ging het allemaal wat soepeler. Maar ook nu had hij al snel bijna z'n hoogtepunt gehaald en hij trok z'n lul snel terug voor het te laat was. Ik moest me omdraaien en ruggelings op z'n bureau gaan liggen. Nadat hij weer wat tot rust was gekomen kwam hij weer op me af. Ik dacht dat hij m'n kutje nu in deze positie onder handen zou nemen, maar hij duwde m'n benen zover naar achter dat m'n sterretje een open doel werd.

Met relatief gemak duwde hij z'n lul m'n kontgaatje in, en al snel neukte hij me als een dolle stier. M'n tieten stuiterde wild op en neer wat hem bijzonder op leek te winden.

Ik was bang dat het bureau in zou storten, maar gelukkig kwam hij al snel klaar. Hij trok in 1 beweging z'n pik uit m'n anus en het condoom van z'n lul en spoot z'n zaad over m'n kut en kont. Hij veegde z'n eikel schoon aan m'n billen en trok me weer op de grond met m'n hoofd tussen z'n benen. Ik moest z'n slapper wordende pik schoon zuigen.

Terwijl ik hiermee bezig was belde hij iemand op. Kun jij haar even vertroetelen en in stoppen. Ze heeft nogal een wilde avond gehad geloof ik. Okay ik zie je zo.

Vrijwel tegelijkertijd ging de deur open en kwam er een mooie vrouw binnen. Dit was zoals te verwachten Gina. Wil je haar meenemen naar de gele kamer en haar daar even lekker badderen en zo. Daarna kan ze daar voor vannacht ook slapen. Morgen moeten we dan een slaapplekje regelen bij jullie op zolder.

Ze liep voor me uit de gang op. Ik liep enigszins weifelend achter haar aan want ik had helemaal niets aan behalve m'n naaldhakken. Bovendien voelde ik hoe er vers sperma langs m'n billen en dijen naar beneden vloeide. Maar gelukkig kwamen we op de gang niemand tegen. Wel hoorde ik beneden diverse stemmen, muziek en gerinkel van glazen.

En in 1 van de kamers waar we langs liepen was duidelijk hoorbaar dat er sex werd bedreven. Gina ging me voor een kamer in. Het mooie interieur had geel als hoofd kleur, vandaar dat Henk het de gele kamer noemde. Achter in de kamer bevond zich een bubbelbad. Gina liep hierheen en draaide de kraan open zodat het bad vol liep. Ga maar even op de WC zitten en trek je billen uit elkaar.

Ik ging op de pot zitten met m'n bovenlichaam schuin naar voren, legde m'n handen op m'n billen en spreide m'n bilspleet. Gina had ondertussen een doucheslang gepakt waar een mooie afgeronde douchekop op zat. Uit de kop van deze doucheknop kwam een gering lauwwarm straaltje water. Gina stopte de douchekop in m'n kontgaatje. Ik voelde hoe m'n endeldarm zich geleidelijk aan opvulde met warm water, een heel raar maar prettig gevoel.

Met een krachtige straal perste ik het mengsel van water, poep en sperma naar buiten. Gina herhaalde dit nog twee keer en nam daarna m'n kutje onderhanden. Ook deze werd 3 keer schoongespoeld.

Ga achterover zitten en spreid je benen. Bovendien is het ook hygienischer en verhoogt het naar mijn mening je eigen genot. Daarbij raakte ze me volgens mij expres zodanig aan dat ik weer behoorlijk geil werd. Na het scheren spoelde ze met het ronde douchekopje het resterende scheerschuim tussen m'n benen vandaan en leidde me daarna mee naar het nu grotendeels gevulde bad. Ze trok haar lingerie uit en geheel naakt stapte we beiden in het bad. Gina pakte een spons en begon me sensueel schoon te wassen.

Vervolgens zette ze me op de rand van het bad en duwde m'n dijen uit elkaar. Ze knielde voor me neer in het bad, duwde haar hoofd in m'n kruis en begon me heerlijk te beffen. Ik voelde direct de toegenomen sexuele sensatie als gevolg van het feit dat m'n vagina helemaal kaal was. Na verloop van tijd nam ze m'n G-spot en kontgaatje onderhanden met haar sensuele vingers terwijl haar tong m'n klit en kutspleet likte. Zelf masserde ik m'n tieten en keiharde tepels.

Het duurde dan ook niet lang voordat ik een heftig orgasme kreeg. Gina ging direct met èèn been uit het bad zodanig voor me staan dat onze kutjes tegen elkaar aan werden gedrukt en begon tegen me aan te rijen.

4 mei Masturbatie Hoge definitie Kut Rijp Grote kut. Kutlippen Kut 18 19 tieners Vagina Grote schaamlippen. Masturbatie Opengesperd Speeltjes. Mijn opengesperde kut was natuurlijk een makkelijke prooi voor de kerel die op te hijgen als een nymphomane slet die al een jaar geen sex meer had gehad. . aan de gebruikte stoffen en kleuren te zien dat het hier om een sexclub ging. “Oh wat fijn, in je kut te zijn, fuck you all the way!, OH, jingle balls, jingle balls zo hielden ze haar vast, los hangend in de lucht, als in een sling in een sex-club. Haar benen wijd open, geschoren kutje weerloos, druipend van drie kwakken.

INDO SLET MILF ZOEKT GRATIS SEX